Trailer Nou ALICE THROUGH THE LOOKING GLASS: O Fantezie Vizuală Cu O Distribuţie De Milioane

Alice In Wonderland 2, sequelul ce se intitulează Alice Through The Looking Glass, ne tachinează cu o poveste extraordinară colorată şi plină de efecte speciale, în noul trailer complet al fanteziei vizuale.

Alice Through The Looking Glass, ne tachinează cu o poveste extraordinară colorată şi plină de efecte speciale, în noul trailer complet al fanteziei vizuale.

Primul film, Alice În Țara Minunilor, a avut încasări de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume, iar pentru o aşa sumă încasată, fie că vrem sau nu, filmul are parte de o continuare. Sequelul Alice Through The Looking Glass, o are din nou în centrul atenţiei pe Alice (Mia Wasikowska), care și-a petrecut ultimii ani pe urmele tatălui său ce navighează în largul mării. La întoarcerea în Londra, ea dă peste o oglindă magică ce o poartă înapoi pe tărâmul fantastic Underland și la prietenii ei White Rabbit (Michael Sheen), Absolem (Alan Rickman), Cheshire Cat (Stephen Fry) și Pălărierul Nebun (Johnny Depp), care nu este el însuși. Pălărierul și-a pierdut Muchness, aşa că Mirana (Anne Hathaway) o trimite pe Alice să împrumute Chronosphera, un glob metalic din interiorul camerei Marelui Ceas care alimentează timpul. Revenind în trecut, Alice ajunge să călătorească în diferite puncte din viața prietenilor dar și a dușmanilor ei, pornind într-o cursă periculoasă pentru a-l salva pe Pălărier, înainte ca timpul să expire.

Alice Through The Looking Glass
Alice Through The Looking Glass
Alice Through The Looking Glass

Filmul va fi foarte colorat, va avea multe efecte speciale și sperăm mai multe peripeţii decât cele din filmul lui Tim Burton. Sequelul Alice Through The Looking Glass, îl are de data asta ca regizor pe James Bobin (The Muppets). Pare că filmul are o intrigă mai slăbuţă, dar credem că va fi mai mult decât suficientă pentru a etala design-ul superb al producției, ce aparent pare mai prejos decât ceea ce a realizat Tim Burton în Alice în Țara Minunilor. Poate că noul regizor, are o poveste mai bună decât filmul anterior. Aşadar, fie că am vrut, fie că nu, îi vom revedea pe Mia Wasikowska în rolul lui Alice, Johhny Depp în rolul Pălărierului Nebun, în vreme ce Helena Bonham Carter și Anne Hathaway se vor transforma din nou în Regina Roșie, respectiv Regina Albă. Sacha Baron Cohen, va interpreta un nou personaj, Timpul, despre care se spune că este jumătate, om-jumătate ceas.

Poster Alice Through The Looking Glass

Se vor auzi din nou în goana după sursa de putere a sceptrului magic, vocile lui Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen și Timothy, în Alice Through The Looking Glass, ce va avea premiera în România pe data de 27 Mai 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.