JURASSIC WORLD 2: Se Confirmă Oficial Un Nou Regizor Al Continuării

JURASSIC WORLD 2: Se Confirmă Oficial Un Nou Regizor Al Continuării

Producătorii continuării Jurassic World 2, confirmă oficial că regizorul Juan Antonio Bayona, îl va înlocui pe Colin Trevorrow şi va regiza următorul film al francizei cu dinozauri relansată anul trecut.

Chiar dacă regizorul Colin Trevorrow (Jurassic World), părăseşte franciza Jurassic World pentru Star Wars Episode IX, asta nu înseamnă că Jurassic World 2 va suferi vreo amânare, asta pentru că s-a găsit un regizor pentru această continuare. Franciza relansată cu un uriaş succes anul trecut, va continua sub o altă baghetă regizorală, după ce Colin Trevorrow, cel care a stat la cârma primului film Jurassic World, a predat ştacheta lui Juan Antonio Bayona, un cineast ce s-a făcut remarcat prin thriller-ul spaniol The Orphanage şi drama inspirată de celebrul tsunami din Thailanda, The Impossible. Chiar dacă Colin Trevorrow, un protejat al lui Steven Spielberg, va începe munca destul de târziu pentru Star Wars: Episode IX, ce este programat pentru lansare de abia în 2019, regizorul primului film Jurassic World, îşi va păstra calitatea de producător al continuări. În luna ianuarie, se zvonea că regizorul J.A. Bayona a părăsit cârma continuării World War Z 2, pentru că i-a fost oferită de către oficialii de la Universal, scaunul regizoral pentru Jurassic World 2. Acum, se pare că producătorul Frank Marshall, confirmă oficial închirierea negocierilor:
-„Am plăcerea de a vă anunța că J.A. Bayona va sta la cârma filmului Jurassic World 2. Îi urăm bine venit în echipă”

Regizorul J.A. Bayona dă indicaţii pe platourile filmului The Impossible
Regizorul J.A. Bayona pe platourile filmului The Impossible

Filmul lui Bayona din 2007 The Orphanage, a fost destul de bun, iar următorul său film, A Monster Calls, va avea premiera mai târziu în acest an, dar judecând după trailerul acestuia, ce îl puteţi vedea mai jos, se pare că viitorul sau film va fi destul de incredibil, până la punctul în care cei de la Universal, s-au gândit să îl angajeze la cârma sequel-ului unuia dintre cele mai mari producţii ce se află în topul încasărilor din toate timpurile. Deși este puțin probabil ca Jurassic World 2 va depăşi filmul original la încasările de la boxoffice, fapt ce are de-a face cu continuările, mai degrabă decât ceva specific francizei Jurassic, aceasta este totuşi un proiect foarte mare pentru Bayona. În timp ce încasările au fost bune, unii fani au fost puţin dezamăgiţi de filmul Jurassic World, dar, aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce va realiza noul regizor cu scenariul scris şi conceput de Colin Trevorrow și Derek Connolly.

Chris Pratt în Jurassic World alături de un Raptor

Jurassic World 2, ar trebui să se lanseze în cinematografe pe 22 Iunie 2018, iar starurile Chris Pratt și Bryce Dallas Howard, sunt deja pregătite să se întoarcă. Deocamdată nu se ştie nimic despre restul distribuţiei.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.