POWER RANGERS: Vezi Cum Arată RITA REPULSA În Viitoarea Adaptare Cinema

Trebuie să vezi noua şi moderna ţinută a vrăjitoarei Rita Repulsa din adaptarea cinematografică viitoare a francizei Power Rangers, ce se pare că este în curs de a fi modernizată.

Actriţa Elizabeth Banks de 42 de ani, arată fantastic în ţinuta modernă a vrăjitoarei Rita Repulsa din filmul Power Rangers

Rita Repulsa este un personaj fictiv din serialul de televiziune Mighty Morphin Power Rangers, ea fiind inamicul principal și dușmanul principalilor super-eroi. Rita Repulsa se bazează pe personajul negativ Kyōryū Sentai Zyuranger Witch Bandora şi este un humanoid cu tendinţe de vrăjitoare ce vrea să obţină o dominație galactică. Fiind o vrăjitoare puternică, Rita a cucerit mai multe lumi din Univers, dar a fost învinsă cu mii de ani în urmă de Zordon de Eltar în timpul invaziei sale de pe Pământ, care a eşuat. Ea posedă multe abilități magice, dar de departe cea mai comună demonstrație a puterii ei a fost utilizarea unei „baghete”, care de fapt era un toiag personal ornat, pentru a-i face pe monștri și slujitorii ei să crească la dimensiuni enorme. Rita a mai folosit şi ritualuri magice pentru a controla oamenii să facă ceea ce vrea ea și chiar pentru a-i transforma în personaje negative, cel puțin temporar. În 2 Februarie, 2016, a fost anunțat că Elizabeth Banks va interpreta rolul personajului negativ Rita Repulsa în rebootul Power Rangers. Şi iată că Elizabeth Banks, este gata să vadă cum e de partea întunecată a lucrurilor, pentru că astăzi avem şi prima imagine cu Rita. Şi trebuie să recunoaşteţi, actriţa de 42 de ani, arată fantastic în ţinuta modernă a vrăjitoarei Rita, ce arată drastic diferit faţă de ceea ce am văzut în serialul de televiziune. Iar dacă te întrebi cum arată distribuţia filmului fără costumele lor, poţi vedea prima imagine cu ei, unde arătă că cinci tineri în haine normale.

Distribuţia noului film Power Rangers

-„Este cu siguranţă o re-imaginare complet modernă și fantastică a personajului original Rita Repulsa. Ne-am dorit să-i dăm o poveste care să o conecteze cu noile personaje Power Rangers.”a declarat Elizabeth Banks. Indiferent de trecutul personajului, scopul personajului în această nouă adaptare, rămâne la fel. Evident, în primul rând, dominația mondială. Așa că Power Rangers, vor avea parte de un personaj negativ pe măsură. Dar, tu ce crezi despre nouă ţinută a lui Rita?
Cu siguranţă pe noi ne-a făcut curioşi, mai ales că aşteptăm să vedem cum vor arăta cei cinci tineri faimoşi în costumele lor de super-eroi. Cinci adolescenţi obișnuiți de liceu, trebuie să devină un grup extraordinar atunci când ei află că orașul lor mic Angel Grove și întreaga lume este pe punctul de a fi distrusă de o amenințare extraterestră. Aleşi de destin, eroii noștri descoperă răpede că ei sunt singurii ce pot salva planeta. Dar pentru a face acest lucru ei vor trebui să depășească problemele din viața reală și vor trebui să lucreze împreună înainte de a fi prea târziu.

Power Rangers 2017: Elizabeth Banks în rolul Rita Repulsa

Alături de Elizabeth Banks, distribuţia viitorului film conţine nume precum Naomi Scott, David Denman, Becky G., RJ Cyler, Anjali Jay, Dacre Montgomery, Ludi Lin şi Patrick Sabongui.
Regizat de Dean Israelite (Project Almanach), filmul Power Rangers, ajunge în cinematografe prin 24 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.