TDFN_RO_Primul_Clip_Valerian_And_The_City_Of_A_Thousand_Planets

Primul Clip Din Filmul Sci-Fi VALERIAN AND THE CITY OF A THOUSAND PLANETS

Actorii Cara Delevingne, Dane DeHaan și regizorul Luc Besson (Al Cincilea Element), vorbesc într-un clip de pe platourile de filmare despre următorul film SF epic: Valerian Si Orașul Celor O Mie De Planete.

După cum îţi poţi imagina, Valerian And The City Of A Thousand Planets, va fi un film sci-fi destul de epic. Nu doar că este cel mai îndrăzneţ proiect pe care casă de producţie a regizorului Luc Besson îl realizează după The Fifth Element, dar de asemenea, filmul marchează revenirea lui Luc Besson la acest gen de filme, în afară de Lucy (2014), care a fost mai mult un film de acţiune decât unul sci-fi. De pe platourile de filmare, Cara Delevingne, Dane DeHaan și regizorul Luc Besson, împreună cu Josh Horowitz de la MTV, încearcă să ne descrie atmosfera lejeră din studiourile de unde se filmează Valerian And The City Of A Thousand Planets, unde au avut acces doar cei de la MTV. Clipul ce a fost prezentat la MTV Movie Awards ieri seară, nu dezvăluie prea multe din intriga filmului, dar ne arată câteva din conceptele producţiei SF şi primele imagini cu personajul interpretat de Rihanna. Probabil mult mai important decât asta, este faptul că Dane DeHaan (Valerian) şi Cara Delevingne (Laureline), apar în costumele personajelor lor din film, chiar şi în timpul interviului, costume ce putem spune că arată deocamdată, foarte bine.

Rihanna şi Dan Dehaan în filmul Valerian Şi Oraşul Celor O Mie De Planete
Cara Delevingne şi Dan Dehaan în filmul Valerian Şi Oraşul Celor O Mie De Planete
Cara Delevingne în filmul Valerian Şi Oraşul Celor O Mie De Planete
Dan Dehaan în filmul Valerian Şi Oraşul Celor O Mie De Planete

Regizorul Luc Besson, va avea ca bază de inspiratie materialul grafic din Valerian, o serie de benzi desenate franţuzeşti concepute de scriitorul Pierre Christin și artistul grafic Jean-Claude Mézières, cu o poveste ce spune cronica şi viața aventurierului cosmic Valerian și a însoțitoarei sale Laureline, în timp ce aceştia călătoresc peste vaste întinderi de spațiu și timp, confruntându-se cu diverse planete extraterestre și personaje exotice ale universului. Benzile desenate sursă, sunt destul de inspirate de romanele John Carter, ale scriitorului Edgar Rice Burroughs, în care sunt lucrări reper ale culturii SF din secolul 20, poveşti ce au avut o influență clară asupra unor proiecte cinematografice sci-fi ulterioare, inclusiv Star Wars, sau chiar filmul lui Besson, Al Cincilea Element. Desigur, o adaptare cinematografică a poveştii Valerian, s-ar putea găsi într-o situație similară cu filmul celor de la Disney, John Carter. O proprietate sci-fi inovatoare, cu posibilităţii incontestabile, dar care ar putea fi privită în zilele noastre, mai mult ca un derivat, în special pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu importanța istorică a acestor poveşti SF mai vechii.

Având în distribuţie nume ca Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rutger Hauer, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen sau Rihanna, filmul sci-fi Valerian And The City Of A Thousand Planets, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 21 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.