Vezi Primul Trailer Pentru ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

Vezi Primul Trailer Pentru ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

Primul trailer pentru filmul spinoff Rogue One: A Star Wars Story regizat de Gareth Edwards, a ajuns on-line și din primele imagini, noua producţie Star Wars de anul acesta, arată al naibii de bine.

Evident, atunci când toată lumea a auzit că Gareth Edwards, are de gând să regizeze un film Star Wars, totul a devenit mai interesant decât orice film din noua trilogie. Pentru cei care încă nu au văzut Godzilla, unul dintre cele mai provocatoare filme de succes de anul trecut, trebuie să ştiţi că Gareth Edwards este obsedat de imagini în care apar cadre la scară mare vizuală. Iar primul trailer pentru Rogue One: A Star Wars Story, conţine astfel de comparaţii gigantice, de la imensa armă sofisticată de pe Steaua Morţii, până la Crucişătoarele Spaţiale Imperiale dar şi imensele AT-AT. Acestea ar fi doar câteva din exemplele modului în care Gareth Edwards crede că ar arăta dimensiunea extraordinară a acestor arme, vehicule, și poate în general, lumea din Universul Star Wars. Este de asemenea revigorant faptul că povestea principală nu pare să aibă nici o legătura importantă cu personajele seriei principale. Ne întâlnim cu personajul interpretat de Felicity Jones pe nume Jyn Erso, care afirmă cu mândrie că este o rebelă, dar care pare să păstreze un mister despre trecutul ei, ce pare în neregulă. Dar probabil mai interesant de atât, este personajul negativ al lui Ben Mendelsohn în costumul lui alb curat și probabil, imaginile rapide cu Donnie Yen. Dincolo de faptul că tonul filmului pare a fi unul de acţiune, toate cadrele ce fac legătura cu universul Star Wars, arată al naibii de bine, iar trailerul pare să ne tachineze cu scene mult mai pline de acţiune decât ceea ce vedem în trailer.

Rogue One: A Star Wars Story: Shadowtrooper
Rogue One: A Star Wars Story Trailer
Rogue One: A Star Wars Story: Ben Mendelsohn
Rogue One: A Star Wars StoryTrailer
Rogue One: A Star Wars Story: Forest Whitaker
Rogue One: A Star Wars StoryTrailer

Iar cadrul cu personajul misterios camuflat cu o glugă ce se închină alături de Gărzile Roșii ale Împăratului, cu siguranță a făcut să se ridice câteva sprâncene. Deocamdată, nu există dialoguri elaborate despre intriga filmului, şi de la început e clar că actorul care fură strălucirea tuturor, este personajul interpretat de Forest Whitaker, care pare să joace rolul unui mentor care ştie ce se petrece. Deocamdată, nu i-am văzut pe actori Alan Tudyk, Mads Mikkelsen, sau Riz Ahmed, dar vor exista mult mai multe trailere și alte clipuri lansate înainte de premiera filmului din această iarnă. Vom avea mult timp să analizăm cadru cu cadru acest trailer pentru a ne da seama de fiecare detaliu posibil. Rogue One: A Star Wars Story va avea plasată acţiunea între Star Wars: Episodul III – Revenge Of The Sith și Star Wars: Episodul IV – A New Hope, şi după cum spune regizorul Gareth Edwards, de fapt are loc într-o vreme ce este puţin mai aproape de filmul lui favorit al francizei Star Wars, cel original, care a început totul. Inițial conceput de George Lucas, Rogue One și celelalte filme spinoff, vor explora mai multe povești care au loc în universul Star Wars, fără a avea legătură în mod specific cu povestea principală a lui Luke Skywalker. De fapt, una dintre cele mai interesante elemente ale filmului Rogue One: A Star Wars Story, este faptul că nu există aproape nici un Jedi prezent, din moment ce intriga are loc într-o perioadă în care Ordinul Jedi este pe cale de dispariţie.

Rogue One: A Star Wars Story

Compozitorul premiat cu Oscar, Alexandre Desplat, a compus coloana sonoră pentru Rogue One: A Star Wars Story, film ce vă urmării acţiunea câtorva rebelii ce trebuie să fure planurile terorii tehnologice ce o construieşte Imperiul. Şi după tot ceea ce știm despre Rogue One: A Star Wars Story, cu siguranţă producţia este una din cele mai anticipate filme ale anului 2016, probabil pentru că nu arată ca nimic ce am văzut până acum în universul Star Wars.
Rogue One: A Star Wars Story, va ajunge în cinematografele 3D şi cele normale pe 16 Decembrie.

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.