Trailerul LEMONADE Anunță Premiera Proiectul Secret Al SuperStar-ului BEYONCE

Un trailer surprinzător, ne anunţă data premierei proiectului secret intitulat Lemonade al cântăreţei Beyoncé, ce va fii difuzat de către HBO.

Superstarul Beyoncé a lansat un trailer pentru Lemonade, evenimentul ei top secret ce va avea premiera pe HBO.

Într-o mişcare surprinzătoare, superstarul Beyoncé a lansat un trailer în avanpremieră pentru Lemonade, evenimentul ei top secret ce va avea premiera pe HBO, la sfârșitul acestei luni. Primele aspecte ale acestui trailer par a fii secvenţe dintr-un film concept sau poate imaginile unui film de artă despre viaţa superstarului.
Zvonurile spun că ar fi un clip mai elaborat pentru o piesă nouă ce va fi lansată de cântăreaţă, o piesă ce va fi însoţită de un filmuleţ mai lung decât cele normale, la fel cum avea Michael Jackson atunci când a lansat melodia Thriller.

Beyonce: Lemonade
Beyonce: Lemonade

Trailerul pentru Lemonade a fost difuzat chiar înainte de finalul sezonului serialului Vinyl de la HBO, şi imaginile din el, nu ne spun prea multe despre exact ceea ce este de fapt The Formation, dar, ca orice altă operă de artă, cred că ai putea spune că valoarea clipului constă în experiența în sine a evenimentului. Căci aşa a şi fost anunţat, ca un eveniment unic.
Fanii vor putea afla ce surprize a pregătit pentru ei starul pop atunci când Lemonade se va lansa la nivel mondial pe HBO în 23 Aprilie.
Evenimentul va avea premiera chiar înainte de începerea mult trâmbiţatului Turneu Mondial The Formation, un efort din partea lui Beyoncé ce va conţine 24 de concerte în America De Nord și 17 în Europa, tur mondial ce nu va conţine şi ţara noastră.

Poster Beyoncé

Evenimentul Lemonade, va fi difuzat înaintea de premierele HBO, Urzeala Tronurilor și Silicon Valley de Duminică 24 Aprilie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.