Trailerul Nou JASON BOURNE: Revenirea Super-Spionului De Neoprit Interpetat De MATT DAMON

Matt Damon revine la rolul cel mai iconic din cariera sa în noul thriller de acţiune intitulat Jason Bourne, ce îl scoate din umbră pe cel mai letal spion văzut vreodată, în noul trailer complet, plin de acţiune.

Pentru cel mai recent proiect al francizei Bourne, actorul Matt Damon revine la rolul titular al super-asasinului de neoprit Bourne, alături de regizorul Paul Greengrass, care a regizat filmele The Bourne Supremacy și The Bourne Ultimatum.
În noul film, Bourne este atras din umbră încă o dată pentru a face față noilor straturi de intrigi și conspirații, ceea ce înseamnă că e va intra din nou în pielea unui personaj zdrobitor de calculat ce se va confrunta din nou cu adversari puternici pe care îşi va încerca noile tactici de luptă.
Şi fiindcă suntem mari fani Bourne, suntem mai mult decât încântaţi să-l vedem din nou pe Matt Damon cum cotonogeşte băieţi răi.

Trailerul Nou JASON BOURNE
Trailerul Nou JASON BOURNE
Trailerul Nou JASON BOURNE
Trailerul Nou JASON BOURNE

Dar unul dintre cele mai bune lucruri din acest trailer complet, este modul în care se simte că producătorii şi regizorul filmului au găsit tonul necesar și ritmul acţiunii pentru ceea ce cinefilii au ajuns să iubească și să aștepte de la un film al francizei Bourne.
Pentru producţia Jason Bourne, actorul Matt Damon se alătură unei distribuţii de milioane cu Alicia Vikander, Vincent Cassel şi Tommy Lee Jones, în timp ce Julia Stiles, îşi va relua rolul original din serie.
Frank Marshall produce din nou alături de Jeffrey Weiner, iar Paul Greengrass, Matt Damon, Gregory Goodman și Ben Smith revin în calitate de producători.

Poster JASON BOURNE

Franciza bazată pe personajele create de Robert Ludlum, aduce din nou în atenţie lumea încâlcită a thrillerelor despre lumea spionajului într-un film ce are scenariul scris de Paul Greengrass și Christopher Rouse.
Jason Bourne, ajunge în cinematografe pe 29 Iulie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.