FURIOUS 8: VIN DIESEL Confirmă Cu Un Clip Întoarcerea Lui EMMANUEL NATHALIE

Securitatea cibernetică a super-producţiei Furious 8, tocmai s-a îmbunătăţit, fiindcă Vin Diesel confirmă într-un clip nou, întoarcerea hackeriţei Ramsey, interpretată de Emmanuel Nathalie.

VIN DIESEL Confirmă Cu Un Clip Intoarcerea Lui EMMANUEL NATHALIE
După ce am văzut primul clip de la filmările lui Furious 8 din Cuba, iată că Vin Diesel ne confirmă oficial apariţia starului din serialul Game Of Thrones, actriţa Nathalie Emmanuel, ce va apărea în Furious 8.
Ce e mai amuzant, este confirmarea în sine pe care actorul o face într-un mod foarte original, prin intermediul unui clip de pe Instagram. „Ramsey revine! O iubesc pe fata asta” scrie Vin Diesel.
El conduce o maşină de golf alături de Emmanuel şi face lipsync pe melodia lui Sade – By Your Side. Emmanuel este poate mai mult cunoscută pentru rolul ei din Game Of Thrones, dar ea a apărut pentru prima dată în franciză în succesul Furios 7, în rolul hackeriţei de elită Ramsey.

Producția pentru Fast And Furious 8, este în curs de desfășurare în Cuba, înainte de a merge înapoi în State și respectiv în New York. O mulțime de fețe noi s-au alăturat familiei, inclusiv Charlize Theron în rolul unui personaj negativ, dar şi fiul lui Clint Eastwood, Scott Eastwood.
Dar probabil cel mai important motiv de a fii bucuros de următorul film al francizei, este decizia istorică de a filma o mare parte a filmului în Cuba, nu la mult timp după ce președintele Obama a ridicat sancțiunile împotriva acestei țări.

Furious 8: Aprilie 14

Ca şi bonus, avem mai jos, un nou clip postat de actriţa Michelle Rodriguez, de la filmările superproducţiei Furious 8 din Cuba. Regizorul F. Gary Gray, este cel ce va regiza continuarea Furious 8, blockbuster ce va ajunge în cinematografe pe 14 Aprilie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.