Clip Nou JASON BOURNE: Secvențe Explozive Cu MATT DAMON

Cu noul clip, Matt Damon şi regizorul Paul Greengrass, ne duc în spatele camerelor de filmat pentru cea mai anticipată întoarcere din lumea spionajului: Jason Bourne.

Clip Nou JASON BOURNE

Un featurette nou din spatele camerelor de filmat pentru sequel-ul extrem de anticipat Jason Bourne, ne demonstrează că lumea spionajului are întotdeauna ceva de ascuns, şi conform declaraţilor regizorului Paul Greengrass, Jason Bourne scoate la iveală câteva din secretele personajului principal. Videoclipul, nu numai că dezvăluie unele secvențe fantastice noi din filmul de acțiune, dar are şi explicaţiile şi declaraţiile lui Matt Damon şi ale regizorul Paul Greengrass, ce vorbesc despre moștenirea personajului și ne tachinează cu locul unde îl vom găsi pe Jason Bourne în a treia colaborare a lor, în al patrulea film din franciza în care Matt Damon joacă rolul Bourne.

Clip Nou JASON BOURNE

În timp ce o continuare Bourne este mai mult decât bine venită, ceea ce face cu adevărat acest lucru să fie mai interesant este faptul că Paul Greengrass se întoarce la cârma filmului. Este un cineast incredibil talentat la realizat filme de acest gen si suntem siguri că Jason Bourne va avea ceva de spus despre lumea în care trăim. În noul film, Bourne, este atras din umbră încă o dată pentru a face față noilor straturi de intrigi și conspirații, ceea ce înseamnă că va intra din nou în pielea unui personaj zdrobitor de calculat ce se va confrunta cu adversari puternici pe care îşi va încerca noile tactici de luptă. Şi fiindcă suntem mari fani Bourne, suntem mai mult decât încântaţi să-l vedem din nou pe Matt Damon, cum cotonogeşte băieţi răi.

POSTER JASON BOURNE

Noile achiziţii în franciza sunt Tommy Lee Jones și Alicia Vikander în rolul a doi agenţi CIA ce au intenţia de a-l aduce pe Bourne înapoi, în timp ce Julia Stiles, îşi va relua rolul original din serie.
Frank Marshall produce din nou alături de Jeffrey Weiner, iar Paul Greengrass, Matt Damon, Gregory Goodman și Ben Smith revin în calitate de producători.
Jason Bourne ajunge în cinematografe pe 29 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.