NOW YOU SEE ME 2: Primul Clip Şi Noul Trailer Dezlănţuie Trucuri De Necrezut

Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan, se întorc în Now You See Me 2 cu o aventură formidabilă şi trucuri magice fantastice de văzut în noul trailer şi primul clip al filmului.

Primul Clip Şi Noul Trailer Now You See Me 2

De data aceasta, cei patru călăreți sunt prinși în comiterea unui jaf, mai degrabă decât obișnuitul lor obicei de a folosi trucuri magice pentru a fura de la bogați și a da la săraci. După cum se poate vedea din trailer, regizorul Jon M. Chu (Furious 7), urmăreşte cu exactitate tonul din primul film și pur și simplu decide că protagoniștii filmului sunt nişte super-eroi care nu au timp pentru lucruri enervante precum fizica. În schimb, ei pot opri precipitații, pot arunca cărți de joc după colțuri și multe alte vrăjitorii pline de efecte vizuale. După ce veţi accepta că puterile protagoniştilor nu au limite, vei vedea că Now You See Me 2, ar putea fi un film colorat și distractiv.

Jesse Eisenberg în Now You See Me 2
Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan în Now You See Me 2
Jesse Eisenberg, Dave Franco, Lizzy Caplan în Now You See Me 2
Daniel Radcliffe în Now You See Me 2

Indiferent de ceea ce crezi despre film, vei accepta cu siguranţă faptul că distribuţia filmului este una excepţională, şi asta se vede cu ochiul liber în acest clip, unde naraţiunea încarceratului Morgan Freeman, ne oferă o scurtă recapitulare în timp ce ne arătat iluzii vizuale. La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică. Omul din spatele actului lor de dispariție este nimeni altul decât Walter Mabry (Daniel Radcliffe), un tânăr geniu al tehnologiei, ce amenință că-i va arunca pe cei patru călăreți în cel mai mai mare jaf posibil. Singura lor speranță este de a realiza un ultim tur de forță fără precedent, pentru a dezvăluii creierul din spatele acestui jaf.

Poster Now You See Me 2

Now You See Me 2, ajunge în cinematografe pe 10 Iunie și are în distribuţie nume ca Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan, Jay Chou, Daniel Radcliffe, Mark Ruffalo, și Michael Caine.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.