PRISON BREAK 2017: Primul Trailer Exploziv Pentru Continuarea Serialului

Serialul Prison Break, revine din nou și este gata să ne prezinte cea mai mare evadare dintr-o închisoare de până acum, în primul trailer palpitant cu Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies şi alte personaje familiare.

Primul Trailer Prison Break 2017

Fox a dezvăluit primul trailer pentru viitorul serial eveniment Prison Break, care este o continuare a serialului original ce a rulat timp de patru sezoane din 2005 până în 2009, şi care a adunat nominalizări la Globul de Aur pentru cel mai bun serial de televiziune dramă şi cea mai bună interpretare a unui actor într-un serial dramă, Wentworth Miller. Evident, în noile episoade revine Wentworth Miller în rolul personajului Michael Scofield, iar acţiunea începe undeva prin Maroc, atunci când ies la suprafața indicii despre Michael, despre care toată lumea credea că e mort.

Primul Trailer Prison Break 2017
Primul Trailer Prison Break 2017 Sezonul 5
Primul Trailer Prison Break 2017 Sezonul 5

Fratele lui, Lincoln (Dominic Purcell) și soția lui Sara (Sarah Wayne Callies), fac echipă pentru a pune la cale cel mai elaborat plan de evadare care a exista vreodată în acest serial şi odată cu acest proces, ei vor readuce în echipă mai multe chipuri familiare. Serialul original Prison Break, a primit un start fenomenal în primul său sezon, dar după ce efectiv personajul principal a evadat din închisoarea, scenariştii serialului au avut probleme în a găsi modalități bune de a păstra povestea într-un mod convingător. Dar perspectiva de a aduce înapoi pe micul ecran toţi membri vechi ai distribuţiei pentru un nou capitol, este cu siguranță ispititoare, iar creatorul seriei, Paul T. Scheuring, este din nou conducătorul principal, el scriind şi scenariile pentru noile episoade.

Poster Prison Break

Seria eveniment Prison Break, va debuta pe la mijlocul sezonului 2017 pe Fox şi mai are în distribuţie actori ca Amaury Nolasco, Robert Knepper, Rockmond Dunbar, Mark Feurestein, Augustus Prew, Rick Yune, Inbar Lavi, și Paul Adelstein.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.