Trailer Şi Poster Nou STAR TREK BEYOND: Situaţii Şi Pericole Nemaiîntâlnite

Noul trailer fantastic şi primul poster pentru Star Trek Beyond, a treia aventură în spaţiu a faimoasei francize, ne tachinează cu furia personajului negativ şi cu pericolul nemaiîntâlnit cu care se confruntă echipajul navei USS Enterprise.

Trailer fantastic nou pentru STAR TREK BEYOND

Star Trek Beyond îşi va croi drum spre cinematografe în această vară, tocmai la timp pentru a comemora 50 de ani de la lansarea serialului de televiziune original, Star Trek, care a debutat în 1966. Justin Lin regizează sequel-ul, după un scenariu conceput de Simon Pegg (care joacă şi rolul Scotty în filmele Star Trek) și Doug Jung, un scenariu ce-i găsește pe cei din echipajul navei Enterprise, în mijlocul unei misiuni în spaţiu de cinci ani, atunci când un extraterestru infam interpretat de Idris Elba, devastează nava U.S.S. Enterprise. Noul trailer uimitor Star trek Beyond, a fost lansat în timpul unui eveniment dedicat fanilor Star Trek din Los Angeles, unde a fost anunțat că filmul Star Trek Beyond, va avea premiera mondială la convenţia Comic-Con din San Diego pe 20 iulie, în cadrul primul screening realizat de IMAX în aer liber din lume, cu o orchestră live. O chestie ce ar trebui să facă ceva vâlvă în lumea cinematografiei.

Trailer fantastic nou pentru STAR TREK BEYOND
Trailer fantastic nou pentru STAR TREK BEYOND
Trailer fantastic nou pentru STAR TREK BEYOND

Acest nou trailer, este mult mai concentrat pe personajele filmului, asta după ce lansarea primului trailer oficial, ne-a făcut să credem că regia lui Justin Lin va însemna doar acţiune cu motociclete și multe explozii. Cu acest nou trailer, Justin Lin ne demonstrează că Star Trek Beyond, nu este doar acţiune, ci va fii şi o poveste elaborată despre personajele principale, mai ales despre păţaniile căpitanului Kirk, ce este încă bântuit de fantoma tatălui său în încărea sa de a-şi da seama ce fel de căpitan este el. Această criză internă este exacerbată atunci când echipajul este obligat să renunțe la Enterprise și este împrăștiat, mai ales că se pare că principalul punct crucial al poveştii, va fi încercarea membrilor echipajului de a se regăsii. Cu toate aceste, noul trailer Star trek Beyond, este o îmbunătățire față de primul trailer, iar în cazul în care Justin Lin are ceva de dovedit, este că el poate contopi cu ușurință acţiunea şi emoţiile personajelor principale, cu cadre fantastice ce te lăsa cu gura căscată. Cu toate că filmul a fost extrem de secretos, din noul trailer se vede clar că U.S.S. Enterprise este distrusă, iar echipajul este forțat să supraviețuiască pe o planetă ostilă. Rămâne de văzut cât de dramatic se va prezenta totul.

Primul poster STAR TREK BEYOND

Filmul are în distribuţie actori ca Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg, John Cho, Anton Yelchin, Joe Taslim, Sofia Boutella, și Idris Elba.
Star Trek Beyond, ajunge în cinematografe pe 22 Iulie 2016.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.