X-Men-Apocalypse-Oscar-Isaac-Featurette

X-MEN: APOCALYPSE: Noul Clip Explică Originile Mutantului Zeu

Un nou clip featurette din X-Men: Apocalypse, ne explică originile personajului negativ cât şi de ce unii cred că primul mutant s-a născut cu mii de ani în urmă.
În această săptămână, se lansează în cinematografe, mult aşteptata continuare Captain America: Civil War, film ce tocmai a avut un week-end de deschidere fenomenal şi a doborât recorduri de încasări peste mări. Zvonurile spun că Civil War, este unul din cele mai bune eforturi depuse de Marvel, dacă nu cel mai bun. Totuşi, aceste recorduri, vor fi contestate destul de rapid, dacă e să ne luăm după primele zvonuri cu privire la materialul sursă, pentru că sosirea lui X-Men: Apocalypse de pe data de 27 Mai, va fi cu siguranţă un pretendent valabil la boxoffice. Ca să nu mai menţionăm că X-Men: Apocalypse va introduce cel mai puternic personaj negativ din universul X-Men şi am putea spune din întreaga franciză cinematică. Ştim că este interpretat de Oscar Isaac, dar în afară de asta, știm probabil foarte puține despre Apocalypse, în afară de mitologia sa din benzile desenate. Toate astea se vor îmbunătăţii astăzi, pentru că un nou featurette, ne oferă un intro rapid al personajului negativ, introducere făcută chiar de regizorul Bryan Singer şi de actorul James McAvoy.

Un nou clip featurette din X-Men: Apocalypse
Un nou clip featurette din X-Men: Apocalypse
Un nou clip featurette din X-Men: Apocalypse

După succesul obținut cu X-Men: Days Of Future Past, regizorul Bryan Singer urcă pe noi culmi franciza, cu X-Men: Apocalypse, în care mutanţii protagoniști ai francizei prequel, se luptă cu puternicul mutant Apocalypse. În 1983, invincibilul și nemuritorul Apocalypse este eliberat, după ce a fost îngropat timp de mai multe milenii. Furios că semenii săi nu mai sunt priviți ca niște zei, Apocalypse adună o echipă de mutanți puternici, inclusiv pe descurajatul Magneto, pentru a distruge lumea și a crea o nouă ordine mondială, peste care să domnească. Pentru a pune capăt drumului către distrugere al lui Apocalypse, Raven (Jennifer Lawrence) și Profesorul X (James McAvoy) conduc o echipă de tineri X-Men într-o bătălie memorabilă cu un inamic aparent de neoprit.

Poster X-Men: Apocalypse

O proiecție specială timpurie a filmului, se va face la Londra, care va avea loc pe 9 Mai. Distribuţia filmului are nume că Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Rose Byrne, Evan Peters, Lucas Till, Kodi Smit-McPhee, Josh Helman, și Lana Candor.
X-Men: Apocalypse, ajunge în cinematografele Româneşti pe 20 Mai.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.