FAST 8: Urmăriri În Viteză Şi Explozii Masive În Noul Video De La Filmările Din Islanda

Maşini modificate, urmăriri în viteză, derapaje necontrolate şi explozii masive ne introduc direct în atmosfera producţiei Fast 8, cu noul clip oficial de pe platourile de filmare din Islanda.

FAST 8: Clip Nou De La Filmările Din Islanda

Producția Fast And Furious 8, a trecut printr-o schimbare de locație extremă. Ultima oară când am văzut un clip din spatele camerelor de filmat, sequel-ul extrem de anticipat îşi desfăşură filmările în Cuba. A fost vorba despre primul film din istoria Hollywood care şi-a desfăşurat producţia în Cuba. Regizorul F. Gary Gray, cel care va regiza continuarea, a pornit munca pentru acest blockbuster anticipat cu decizia istorică de a filma o mare parte a producţiei Fast 8 în Cuba, nu la mult timp după ce președintele Obama a ridicat sancțiunile împotriva acestei țări. Dar, după cum spuneam şi atunci, filmul mai are câteva locaţii interesante în care îşi va desfăşura filmările. Regizorul Gary Gray, F. (Straight Outta Compton) s-a mutat într-o localizare destul de răcoroasă şi ne arată şi nouă într-un nou clip oficial, cum arată platourile de filmare Fast And Furiou 8 din Islanda. Şi dacă e să ne gândim profund, aceasta este prima dată când vreun film din franciza Fast & Furious, ajunge să aibă cadre cu zăpadă. Cu siguranță acest lucru, va oferi o anumită valoare producției noi.

FAST 8: Clip Nou De La Filmările Din Islanda
FAST 8: Clip Nou De La Filmările Din Islanda
FAST 8: Clip Nou De La Filmările Din Islanda
FAST 8: Clip Nou De La Filmările Din Islanda
FAST 8: Clip Nou De La Filmările Din Islanda
FAST 8: Clip Nou De La Filmările Din Islanda

Vedem o mulţime de vehicule militare ce hărţuiesc mașinile prost echipate ale trupei Fast 8, totul pe fundalul puternic și rece ca gheața a țării acoperite cu zăpadă. Există şi uşoare derapaje, şi suntem siguri că trupa lui Vin Diesel vrea să evite aceste derapaje cu orice preț, mai ales atunci când vezi că băieţii răi sunt echipaţi corespunzător. Acest sequel cu siguranță pare a fi cel mai important în ceea ce priveşte locaţiile de filmare, și ne aminteşte de acele zvonuri de acum câțiva ani în urmă, când cei de la Universal avea în vedere trecerea francizei de la genul de acţiune cu maşini în viteză la genul filmelor cu jafuri. Această idee a fost implementată cu succes în Fast Five, dar după cum arată lucrurile în Fast 8, acțiunea cu maşini în viteză este încă o parte vitală a acestei serii de lungă durată. O mulțime de fețe noi s-au alăturat familiei, inclusiv Charlize Theron în rolul unui personaj negativ, dar şi fiul lui Clint Eastwood, Scott Eastwood, alături de Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Nathalie Emmanuel, Ludacris, Jason Statham, și Kurt Russell.

FAST 8: Clip Nou De La Filmările Din Islanda

Ca şi bonus, avem mai jos, un nou clip postat de Vin Diesel, din prima zi a filmărilor superproducţiei Fast 8, în care s-a reunit echipa din filmul anterior, fără regretatul Paul walker. Regizorul F. Gary Gray, este cel ce va regiza continuarea Fast And Furious 8, blockbuster ce va ajunge în cinematografe pe 14 Aprilie 2017.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.