Primul Trailer MECHANIC 2 RESURRECTION: Revine Asasinul JASON STATHAM

Jason Statham, revine la rolul asasinului periculos Arthur Bishop, în primul trailer şi poster pentru continuarea THE MECHANIC 2: RESURRECTION, alături de Jessica Alba şi Tommy Lee Jones.

Jason Statham şi Jessica Alba în primul trailer pentru Mechanic: Resurrection

Jason Statham (Arthur Bishop), se întoarce la rolul Mecanicului în continuarea thrillerului de acţiune din 2011, The Mechanic (ce îl poţi vedea online AICI), unde acțiunile înșelătoare ale unei femei viclene, dar frumoasă, interpretată de Jessica Alba, îl forţează pe Arthur Bishop să se întoarcă la viața pe care a lăsat în urmă. Viața lui Bishop este din nou în pericol atunci când el trebuie să completeze o listă imposibilă de asasinate a celor mai periculoși oameni din lume. Una din cele mai mari atribute pe care Jason Statham le posedă atunci când vine vorba de rolurile sale în genul filmelor de acțiune, este că el nu stă să gândească prea mult lucrurile. Jason Statham, se apropie de interpretarea personajele sale, cu un accent dur, fără prea multe complicaţii și aduce o forţă credibilă pentru fiecare din rolurile sale. Fiind un actor perseverent în meseria lui, el mai face şi câte o abatere de la rolurile sale tipice cu personaje amuzante precum cel din comedia Spy. Este probabil și motivul pentru care el este capabil să creeze roluri de asasin precum Arthur Bishop, rolul său din The Mechanic 2, pe care îl interpretează mai bine ca oricine altcineva.

Jason Statham în primul trailer pentru Mechanic: Resurrection

Evident, Mechanic: Resurrection, este o continuare directă a filmului de acțiune din 2011, ce îl aduce înapoi pe Arthur Bishop (Jason Statham), care este aruncat fără voia lui înapoi în lumea crimei și însărcinat cu efectuarea unor asasinate aproape imposibil de realizat. Acest prim trailer este destul de înşelător şi destul de simplu și angajarea, fără a dezvălui prea mult din intriga filmului, menținând astfel anticiparea pentru filmul în sine. În timp ce producătorii filmului Mechanic: Resurrection, promit că toate asasinatele din peliculă vor fi incredibil de inventive, oferind publicului ceva ce n-au mai văzut până acum, un lucru ce devine din ce în ce mai rar în aceste zile. În film mai joacă şi Jessica Alba, în rolul ciudat al unui domnițe în primejdie și o eroină de acțiune capabilă. Este încă destul de neclar modul în care personajul ei se va integra în poveste, cu excepția că ea este în cele din urmă motivul pentru care Bishop revine înapoi în acțiune. Pe de altă parte, Tommy Lee Jones, pare a fi cu mult mai inventiv cu rolul său decât în alte roluri iconice vechi. Interpretarea unui om bogat asaltat de dușmani ce are un sentiment unic de modă, ar trebui să fie cel mai bun lucru din Mechanic: Resurrection.

POSTER MECHANIC: RESURRECTION

Alături de cei menţionaţi mai sus, în distribuţie o mai avem şi pe Michelle Yeoh.
Mechanic: Resurrection, ajunge în cinematografe pe 26 August.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.