Trailer Final THE SHALLOWS: Superba BLAKE LIVELY Este Terorizată De Un Rechin

Personajul fascinantei Blake Lively, Nancy, rămâne blocată în largul oceanului, după ce un mare rechin alb o terorizează în timpul unei sesiuni de surfing, în cel mai recent trailer pentru thrillerul The Shallows.

Trebuie să recunoaştem, cine se ocupă de campania de marketing pentru thrillerul celor de la Sony întitulat The Shallows, merită o mărire de salariu. Filmul în care rolul principal este deţinut de Blake Lively, spune povestea unei surferiţe ce este atacată de un rechin și care rămâne blocată ulterior la 180 de metri de mal. Iar dacă nu ai auzit de el până acum, este pentru că nu este un blockbuster cu buget imens şi este o producţie ce în mod normal ar fi zburat sub radarul audienţei generale, asta până când un trailer de debut, incredibil de convingător, a bulversat internetul. Marketingul pentru The Shallows a continuat să fie unic, concentrându-se mai mult asupra atmosferei filmului, mai degrabă decât pe povestea sa.

Blake Lively în thrillerul The Shallows

Cu siguranță aşa stau lucrurile şi în cazul celui mai recent trailer care a fost lansat. Acest nou preview al filmului, este o bucată excelentă de marketing, un trailer de comercializare al filmului ce arată superb şi diferit. Cu un discurs foarte convingător, bucata de promovare de astăzi vă va face să doriți să vedeți acest film. Acest thriller autonom, este regizat de Jaume Collet-Serra, care este cel mai bine cunoscut pentru thrillerele cu Liam Neeson, Non-Stop, Run All Night, și Unknown, asta după ce regizorul a făcut senzaţie cu filmul Orphan în 2009. Regizorul lucrează aici alături de colaboratorul său frecvent, cineastul Flavio Martínez Labiano, iar acest lucru se observă în culorile vibrante ale trailerului. Iar după ce am văzut acest trailer recent, suntem nerăbdători să vedem filmul pe ecran mare.

Poster The Shallows

Thriller-ul The Shallows, ajunge în cinematografe pe 29 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.