Trailer Nou FINDING DORY: Faceți Cunoștință Cu Versiunea Mai Tânără A Peștelui Uituc

Noul trailer extins al animaţiei sequel Finding Dory, ne poartă înapoi în timp şi ne arată cum s-a pierdut energica Dory de familia ei pe care o caută în continuare.
Trailer Nou FINDING DORY

În această vară vom vedea sequel-ul celor de la Pixar Animation, Finding Dory, o continuare a poveştii din Finding Nemo de acum 13 ani. Este cât se poate de evident că filmul va spune povestea lui Dory (vocea lui Ellen DeGeneres), în timp ce ea își propune să îşi regăsească familia pierdută. Și după cum arată noul trailer, Dory s-a pierdut de familia ei cu mult timp în urmă, atunci când era doar un peştişor mai tânăr. Vedem de asemenea şi exact momentul în care se pierde, şi este dusă într-un institut de animale marine de niște scafandri care o găsesc prinsă în reziduri. La institutul marin, ea face cunoştinţă cu o întreagă gamă de noi prieteni subacvatici, care sunt plini de culoare, ce acum ar putea fi în măsură să o ajute. Dar ca să fim sinceri, noul trailer pare puţin haotic, şi nu suntem siguri că această continuare se va ridica la nivelul primului film. Oricum, ştim sigur că mulţi fani, NU au fost deosebit de entuziasmaţi de Finding Dory.

Trailer Nou FINDING DORY
Trailer Nou FINDING DORY
Trailer Nou FINDING DORY

Dintre toate continuările pe care cei de la Pixar le-ar fi putut face, extinderea poveştii din Finding Nemo, nu credem că a fost o prioritate. În plus, nu suntem pe deplin convinşi că Dory, va funcționa ca personaj principal, deși trailere ne-au făcut să credem că această mică aventură în care Dory vrea să-şi găsească părinții, ar putea fi la fel de bun ca și prima. Acest trailer recent, este probabil cel mai bun de până acum, Începând cu tânăra Dory, care îşi caută disperată părinţi, este întotdeauna interesant să auzim vocea lui Bill Hader într-un film animat. Dar lucrul cel mai interesant sunt toate noile personaje din institutul de viață marină, pe care Dory le întâlneşte. Andrew Stanton regizează Finding Dory, animaţie ce îl aduce înapoi Albert Brooks în rolul Marlin.
Kaitlin Olson joacă rolul rechinului balenă, Ty Burrell este Bailey, balena beluga, Ed O’Neill este Hank caracatița și Diane Keaton și Eugene Levy, sunt părinții lui Dory Jenny și Charlie.

Poster Finding Dory

Totuşi, ce poate să îşi aducă aminte Dory de vreme ce suferă de pierderea memoriei pe durată scurtă? Dar, o întrebare rămâne persistentă: unde a învăța să vorbească limbajul balenelor?
Vom afla răspunsurile la aceste întrebări atunci când Finding Doryva ajunge în cinematografe, adică pe 17 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.