ROGUE ONE: A STAR WARS STORY, Vezi Un Poster Şi Un Clip Nou Fantastic

Noua aventură Rogue One: A Star Wars Story, ne tachinează cu un clip fantastic din spatele camerelor de filmat, şi un nou poster, pentru producţia uimitoare în care Rebeliune fură planurile terorii galactice Death Star.

Imensa armă sofisticată, Steaua Morţii, este doar unul din elementele principale ale noului film Star Wars. Diferitele personaje bine create şi povestea din spatele filmului, ce ne poartă prin vremuri de restrişte în galaxia Star Wars, vin să completeze ideea producţiei Rogue One: A Star Wars Story, ce va avea plasată acţiunea între Star Wars: Episodul III – Revenge Of The Sith și Star Wars: Episodul IV – A New Hope. În noul clip lansat la convenţia Star Wars Celebration London 2016, vedem frustrarea personajelor în parte, înainte de a deveni o trupă de rebeli, şi aflăm despre pasiune regizorului pentru universul Star Wars. La fel ca videoclipul lansat pentru Star Wars: The Force Awakens la acelaşi eveniment, anul trecut, care a subliniat revenirea filmului la efectele practice şi a strălucit cu un prim-plan pe cele mai noi personaje din univers, acest clip alternează între secvențe gata din film și clipuri care îl arată pe regizorul Gareth Edwards, regizând filmul acțiune Star Wars. Este un clip destul de intens, foarte apropiat de procesul de filmare, care este deosebit de eficient, având în vedere că Rogue One, pare a fi o poveste de război.La convenţia Star Wars Celebration London 2016, şi mai exact la panoul Rogue One: A Star Wars Story, unde au fost prezenţi toţi membri distribuţiei, dar şi regizorul Gareth Edwards, s-a dezvăluit oficial şi faptul că Darth Vader va apărea în Rogue One.

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY
ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

Fără a fi foarte explicit în ce constă rolul maleficului personaj negativ, am aflat totuşi că actorul Mads Mikkelsen, este tatăl personajului principal feminin Jyn Erso (Felicity Jones), un personaj inteligent ce dezvoltă teroarea galaxiei, iar personajul interpretat de Forest Whitaker, este un luptător cu multă experienţă ce încearcă să unească mai multe grupări de rebeli, împotriva Imperiului. De asemenea puteţi vedea mai jos, un nou poster oficial, dezvăluit la aceeaşi sărbătoare Star Wars. Inițial conceput de George Lucas, Rogue One și celelalte filme spinoff, vor explora mai multe povești care au loc în universul Star Wars, fără a avea legătură în mod specific cu povestea principală a lui Luke Skywalker. De fapt, una dintre cele mai interesante elemente ale filmului Rogue One: A Star Wars Story, este faptul că nu există aproape nici un Jedi prezent, din moment ce intrigă are loc într-o perioadă în care Ordinul Jedi este pe cale de dispariţie. Pentru cei ce încă nu știu, Rogue One: A Star Wars Story, se concentrează pe povestea menţionată în filmele clasice, unde un grup de rebelii fură planurile pentru Steaua Morții. Există zvonuri că tânărul Han Solo (Alden Ehrenreich) ar putea apărea şi el în film.

ROGUE ONE: A STAR WARS STORY POSTER

Compozitorul premiat cu Oscar, Alexandre Desplat, a compus coloana sonoră pentru Rogue One: A Star Wars Story, ce va ajunge în cinematografe pe 16 Decembrie și are în distribuţie actori ca Felicity Jones, Diego Luna, Forest Whitaker, Donnie Yen, Alan Tudyk, Mads Mikkelsen, Riz Ahmed, și Ben Mendelsohn.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.