FAST AND FURIOUS 8: Personajul Lui DWAYNE JOHNSON În Cătuşe Şi Uniformă De Deţinut

Carismaticul Dwayne Johnson, dezvăluie o imagine bombă din Fast 8 pentru fascinantul său personaj, Luke Hobbs, agentul Serviciului de Securitate Diplomatic.

După cum am menționat de mai multe ori, atunci când vine vorba de franciza Fast And Furious, una dintre cele mai favorabile scheme de popularitate, a fost introducerea agentului Hobbs interpretat de Dwayne Johnson, şi cel mai important lucru al ultimelor filme, a fost relația sa cu Dom și gaşca lui. În ultima producţie a francizei, Hobbs, a impresionant audienţa atunci când rolul său din poveste, a culminant cu o scenă fantastică în care actorul purta o super-mitralieră Gatling, pentru a doborî un elicopter. Așa că, de pe acum suntem siguri că rolul agentului Hobbs, va fi mai important în Fast 8, un film atât de anticipat, încât toată lumea soarbe efectiv orice bucată de informaţie despre următorul succes Fast And Furious.
Fast 8, se filmeaza în prezent, fiind realizat sub ochiul capabil al regizorului F. Gary Gray, fapt ce ne face să fim şi mai nerăbdători să vedem produsul final, sau măcar primul trailer. Am văzut câteva imagini cu personajul interpretat de Dwayne Johnson, dar astăzi, actorul a lansat o mică bombă pe Instagram: o nouă imagine de la filmările lui Fast 8, purtând o salopetă portocalie și cătușe de închisoare.

Luke Hobbs, agentul Serviciului de Securitate Diplomatic în Fast 8
Luke Hobbs, agentul Serviciului de Securitate Diplomatic în Fast 8
Luke Hobbs, agentul Serviciului de Securitate Diplomatic în Fast 8

În ceea ce privește contextul în care această imagine se va integra în noul film, deocamdată totul este un mister. Dar pentru traiectoria agentului Hobbs, în povestea noului film, această revelație este una majoră. Probabil că Hobbs, va fi trimis în închisoare pentru a facilita un contact cu cineva și pentru a obține informații, scenă care cu siguranţă se va încheia cu un spectacol de acțiune nebunesc.
Este în primul rând ciudat să vedem că un om atât de universal iubit, este văzut în aceea salopetă portocalie.
Blockbuster-ul Fast And Furious 8, va ajunge în cinematografe pe 14 Aprilie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.