Regizorul PETER JACKSON Lucrează La Un Proiect Secret Cu STEVEN SPIELBERG

Regizorul PETER JACKSON Lucrează La Un Proiect Secret Cu STEVEN SPIELBERG

După o pauză binemeritată, talentatul regizor al trilogiei Lord Of The Rings şi The Hobbit, Peter Jackson, plănuieşte să revină în atenţia fanilor cu un proiect secret ce îl va realiza cu ajutorul lui Steven Spielberg.

Deci, unde este Peter Jackson? Ce face regizorul acum că a trecut peste un an și jumătate de la ultimul său efort regizoral, The Hobbit: Bătălia Celor Cinci Oştiri ?! Evident, regizorul a luat o pauză bine meritată, dar, într-un final el trebuie să se întoarcă la meseria de cineast, și fără îndoială, are nevoie de ceva bun după finalizarea trilogiei Hobbit. Până acum, nu am auzit foarte multe despre ceea ce regizorul premiat cu Oscar ar putea aborda în următorul său proiect în afară de faptul că ar regiza un episod al serialului Doctor Who. De fapt, Peter Jackson, nu ar fi trebuit să regizeze trilogia The Hobbit, încă de la început. The Hobbit, îl avea iniţial ca regizor pe Guillermo del Toro, dar odată ce del Toro a părăsit proiectul din cauza unor întârzieri prelungite, Peter Jackson a intervenit pentru a nu pierde proiectul, astfel, a început o producție puţin grăbită, ce fost forţată de către studio, chiar cu trei luni înainte de a începe filmările pentru al doilea film, să se dezvolte într-o trilogie. Dar, da, regizorul a avut nevoie de ceva timp liber, şi din câte se pare se pare, în acest timp, el nu a stat cu mâinile în sân.

Peter Jackson
Peter Jackson şi camera 3D Red cu care a filmat trilogia The Hobbit
Peter Jackson şi inelul din Lord Of The Rings

Vorbind cu Time Out Magazine din Noua Zeelandă, Steven Spielberg a dezvăluit nu numai că Aventurile lui Tintin 2 este încă în viață, dar că şi Peter Jackson lucrează la un proiect secret prin compania să Amblin Entertainment:
-„Petru că a fost atât de ocupat cu The Hobbit, el nu a avut timp să dezvolte Tintin 2, dar momentan Peter, lucrează la un alt film pentru compania mea. E un secret, nimeni nu știe despre asta. După aceea, el va face şi continuarea pentru Tintin.” a declarat Steven Spielberg.
Filmele The Hobbit au fost, în linii mari, o mică dezamăgire, iar Peter Jackson a recunoscut ulterior că totul a fost mult prea grăbit și că totul s-a simțit puţin haotic pentru el, mai ales că a avut foarte multe resurse de controlat. În urma lansării trilogiei The Hobbit, regizorul și-a exprimat dorința de a se întoarce în Noua Zeelandă, pentru a realiza câteva filme mici, așa că suntem foarte curioşi să știm dacă acest proiect realizat împreună cu Steven Spielberg va fi o producţie mai mică, sau va fi un blockbuster cu buget mare.

Peter Jackson

Peter Jackson, este fără îndoială, un regizor talentat, care sperăm că va face un film demn de faima sa. Ceea ce a făcut cu filme precum Heavenly Creatures, The Frighteners, sau chiar Frăția Inelului, e atât de special şi atât de creativ, încât ar fi păcat ca regizorul să nu fie implicat în aducerea altor povești minunate la viață prin intermediul cinematografiei. Trebuie să fi cât de cât bucuros atunci când auzi că doi mari cineaşti ai generaţiei tale lucrează la un proiect secret, nu?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.