SAMUEL L. JACKSON Crede Că Personajul Său Din STAR WARS, MACE WINDU Este Incă În Viață

Actorul Samuel L. Jackson, crede că personajul Mace Windu, interpretat de el în saga prequel Star Wars, este încă în viaţă, datorită abilităţilor fantastice pe care maestrul Jedi le posedă.

SAMUEL L. JACKSON Crede Că Personajul Său Din STAR WARS, MACE WINDU Este Incă În Viață

Mace Windu a fost un personaj destul de important în saga prequel realizată de George Lucas. El se află  într-un top zece al personajelor din Universul Star Wars, ce merită să abia parte de filme antologice proprii. Probabil că din punct de vedere actoricesc, el este, practic, Samuel L. Jackson în carne şi oase, mai exact, actorul însuşi tăind o fantezie personală de a fi într-un film Star Wars. Mace Windu, este personajul responsabil pentru transformarea finală a lui Anakin Skywalker în Darth Vader. Dacă Mace Windu, nu i-ar fi cerut în mod special lui Anakin să-l omoare pe Palpatine, Anakin ar fi rămas de partea binelui. În schimb, Mace, i-a arătat lui Anakin că cavalerii Jedi, sunt dispuși să ignore toată credința lor, atunci când cineva ameninţă să subjuge întreaga galaxie. Ei bine, se pare că Samuel L. Jackson, crede încă cu tărie că personajul interpretat de el, Mace Windu, încă trăiește undeva ascuns în Universul Star Wars. Răspunsul sau la o întrebare ce a fost transmisă live, Jackson a spus că în timp ce dispariţia lui Mace Windu din Star Wars a fost decizia lui George Lucas, nu există nici un motiv pentru care personajul să nu fi supraviețuit căderii.

Samuel L. Jackson, nu este singura persoană care crede că Mace Windu a supraviețuit căderii dintr-un zgârie-nori!  Însuşi creatorul George Lucas a declarat că: „Sunt de acord cu asta. Mace Windu poate fi încă în viață.”

SAMUEL L. JACKSON Crede Că Personajul Său Din STAR WARS, MACE WINDU Este Incă În Viață

De dragul artei, să presupunem că Mace Windu este încă în viaţă. Ce a făcut el în toți aceşti ani ? A stat ascuns în timp ce rebeliunea devenea tot mai slabă şi în timp ce toţi ceilalţi cavaleri Jedi erau masacraţi? Am putea spune că el se ascunde. Dar dacă este așa, înseamnă că nu a contribuit cu nimic la războiul contra Imperiului pe care rebeliunea îl purta. Ba chiar din contră, nu numai că a contribuit la decăderea ordinului Jedi, dar nici nu a făcut nimic pentru a încerca să se reabiliteze. Voi ce credeţi despre personajul Mace Windu ?! Ar putea fi el în viaţă ? S-ar integra ca un mentor în vârstă în noua sagă Star Wars? Poate vreun urmaş de al său?

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.