TDFN_RO_Game_Of_Thrones_Teaser_Trailer_Sezonul_7_

GAME OF THRONES SEZONUL 7: Teaser Trailer Surpriză Cu Indicii Subtile

O surpriză neaşteptată vine din partea celor de la HBO, care au lansat primul teaser trailer pentru Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor, ce este plin de indicii cu privire la viitoarele evenimente din sezonul următor.

Iată că după ce au dezamăgit fanii cu noile informaţii despre Sezonul 7 al serialului Game Of Thrones, cei de la HBO, încearcă să intre din nou sub pielea fanilor cu un trailer surpriză. Sezonul 6 al serialului Game Of Thrones a avut un final destul de exploziv pentru mulți fani, cu atât mai exploziv cu cât nimeni nu ştia la ce să se aştepte de la episoadele fantastice ale sezonului 6.
Se pare că fără a ştii ce se întâmplă în viitorul sezon, fanii nu au fost niciodată mai entuziasmaţi.
Așa că în timp ce fanii vor trebui să aștepte puţin mai mult pentru a vedea mai puține episoade în Sezonul 7, presiunea de a realiza un penultim sezon este cu atât mai mare pentru realizatori şi regizorii serialului.
Pentru a ne arăta că deja se lucrează la următorul sezon, HBO a lansat un teaser trailer surpriză, pentru a vedea o bucăţică de acțiune și dramă din ceea ce urmează să vină. Datorită prezenței serialului de la convenţia Comic-Con, și datorită regizorilor David Benioff și D.B. Weiss, acest trailer pentru Sezonul 7, este unul aparte ce conţine în montaj şi imagini cu munca de producție şi pregătirile intense ce se fac pentru Sezonul 7, dar şi ceva material din dialogul personajelor rămase în viaţă. Aceia dintre voi cu fler, vor prinde din zbor indicii cu privire la evenimentele din viitorul sezon, precum ochii pictaţi manual, construirea unei armuri placate cu aur, sau noile elemente artizanale pentru familia Stark.
Iar dacă vrei ceva mai relaxant, poţi vedea materialul cu gafele distractive din Sezonul 6.

HBO a lansat primul teaser trailer surpriză pentru Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor.

După cum s-a anunțat anterior, Alan Taylor, Jeremy Podeswa, Mark Mylod, și Matt Shakman vor regiza episoade în Sezonul 7 al serialului.
Cei de la HBO, au confirmat că Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor, va avea doar șapte episoade, nu 10 ca sezoanele trecute şi va avea premiera de abia vara viitoare.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.