Trailer IMPERIUM: Lupta Cu Ura A Agentului FBI Sub Acoperire DANIEL RADCLIFFE

Daniel Radcliffe, este un tânăr agent FBI fără experienţă, ce sub acoperire, trebuie să adune dovezi despre un grup de terorişti radicali de dreapta, în trailerul minunat pentru filmul Imperium.

Daniel Radcliffe, este un tânăr agent FBI fără experienţă în trailerul pentru thrillerul Imperium

Pentru ca Răul să triumfe, este suficient ca oameni buni să nu facă nimic, spune personajul lui Daniel Radcliffe în filmul Imperium, inspirat de fapte reale. Iar vobele spuse de Edmund Burke, un filosof scoţian din sec. XVIII-lea , se potrivesc de minune pentru acţiunea înfricoşătoare din trailerul filmului. L-am văzut jucând unele roluri destul de extreme în cariera sa de actor din ultimii ani. L-ai văzut în Boy Who Lived, a fost un investigator paranormal, ajutorul lui Frankenstein, un demon cu coarne, dar şi un cadavru în Swiss Army Man. Totuşi, se pare că încă există şi alte roluri extreme pentru Daniel Radcliffe, iar în noul trailer pentru thrillerul Imperium, el ne dovedeşte că-i plac astfel de roluri.

Daniel Radcliffe, trebuie să adune dovezi despre un grup de terorişti radicali de dreapta, în trailerul minunat pentru filmul Imperium.

Daniel Radcliffe, este Nate Foster, un tânăr analist idealist angajat la FBI, cu experiență foarte puţină pe teren, care primeşte o misiune foarte grea de la şefa lui interpretată de Toni Collette. El trebuie să se înfiltreze sub acoperire într-un grup terorist de dreapta radicală, unde va trebui să adopte o nouă personalitate şi o nouă atitudine pentru a reuşi să se intre în grupul de terorişti cărora vă trebui să le deconspire planurile. Scenaristul şi regizorul Daniel Ragussis, a intrat destul de adânc în teritoriul filmelor thriller, mai ales că Nate (Daniel Radcliffe), îşi păstrează principiile, dar consideră că este greu să mențină iluzia de a fi un extremist plin de ură, în timp ce oamenii foarte periculoși din grup, îşi pun în practică planurile explozive.

Poster IMPERIUM

Burn Gorman, Nestor Carbonell, Sam Trammell și Seth Numrich mai joacă de asemenea în film, care ar trebui să ajungă în cinematografe pe 23 Septembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.