WONDER WOMAN: Primul Trailer Complet Dezvăluie Originile Super-Eroinei

Wonder Woman, uimeşte fanii cu primul trailer oficial complet, ce ne transportă în vremea primului război mondial şi dezvăluie puţin din originea misterioasă a super eroinei şi aventura de inspiraţie a prinţesei amazoniene.

Primul trailer complet pentru filmul Wonder Woman

După 75 de ani de la prima apariţie a puternicului personaj feminin din Universul DC, iată că ne apropiem tot mai mult de momentul în care vom vedea pentru prima dată o ecranizare legendară, o adaptare cinematografică proprie, ce va pune accentul pe rădăcinile lui Wonder Woman, trecutul ei ca şi războinic și lider, două dintre calitățile care au evidenţiat întotdeauna caracterul feminin Wonder Woman, și au propulsat-o ca o figură de inspirație. Warner Bros a uimit audienţa prezentă aseară la convenţia Comic-Con puternic, cu câteva elemente surpriză, printre care şi un nou trailer fabulos pentru primul film ce aduce pe ecrane super eroina DC Comics, Wonder Woman. După ce a fost introdusă regizoarea Patty Jenkins și echipa ei pentru filmul Wonder Woman, audienţă a rămas uimită când prezentatori au anunţat un nou trailer, mai exact primul trailer oficial pentru Wonder Woman.

WONDER WOMAN: Prinţesa Diana (Gal Gadot) și Steve Trevor (Chris Pine)
Prinţesa Diana interpretată de Gal Gadot în Wonder Woman

Este cu siguranță un prim trailer impresionant, plin de acțiune şi lupte intrigante, dar mai ales pentru faptul că filmul este presărat cu mult umor, unele din cele mai interesante dialoguri fiind între Prinţesa Diana (Gal Gadot) și Steve Trevor (Chris Pine). Acest trailer, ne arată că filmul regizoarei Patty Jenkins, este plasat undeva în jurul primul război mondial, unde vedem pentru prima dată întâlnirea celor două personaje principale, după ce pilotul Steve este doborât pe insula ascunsă unde trăiesc amazoanele. El descoperă destul de rapid că există şi puteri ieşite din comun, iar Diana, este una din cele mai înzestrate amazoane. De asemenea, vom ajunge să vedem lupta lui Wonder Woman din primul război mondial, şi suportul pe care aceasta îl primeşte din partea aliaţilor umani, ce sunt alături de ea. În esenţă, dacă ţi-a plăcut apariţia războinicei zglobii din Dawn Of Justice, sunt șanse mari să vă bucuraţi nespus de apariţia ei în propriul film, care arată fantastic, cel puțin în acest trailer uimitor.

Primul Poster WONDER WOMAN

Robin Wright, Connie Nielsen, Danny Huston şi Ewen Bremner, mai fac parte din distribuţia filmului Wonder Woman, ce va ajunge în cinematografe în luna Iunie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.