BLADE RUNNER 2: Compozitorul JÓHANN JÓHANNSSON Va Realiza Coloana Sonoră

Deşi multă lume a visat la întoarcerea compozitorul legendar Vangelis, coloana sonoră pentru Blade Runner 2, va fi compusă de Jóhann Johannsson, muzicianul din spatele filmului Sicario.

Compozitorul JÓHANN JÓHANNSSON Va Realiza Coloana Sonoră Pentru Blade Runner 2

Sequel-ul filmului din 1982 cu Harrison Ford în rolul principal, a intrat luna aceasta în producţie, dar încă nu a început filmările. După ce şi-a completat distribuţia cu Jared Leto, regizorul filmului Denis Villeneuve, se pare că a mai făcut ceva angajări interesante. Recent, compozitorul Jóhann Jóhannsson, a dat de înţeles că el ar fi cel ce va compune coloana sonoră a sequel-ului SF, după ce a lucrat anterior cu regizorul Villeneuve, la filmele Prisoners, Sicario şi viitorul SF, Arrival. În conformitate cu Islanda Monitor, Jóhann Jóhannsson, a declarat postului de radio RUV, că el va compune coloana sonoră a filmului extrem de anticipat Blade Runner 2. Cu toate că aceasta, este prima oară când noi auzim despre implicarea lui Jóhannsson, mai ales că încă nimic nu s-a pomenit oficial despre asta. Totuşi, compozitorul a declarat că nu este de fapt o chestie recentă, explicând că decizia a fost făcută cu mult timp în urmă. Jóhann Jóhannsson, a fost de două ori nominalizat la premiul Oscar pentru filmul Sicario și The Theory of Everything. Deşi, suntem siguri că fanii filmului original, au sperat până în ultimul moment că fabulosul Vangelis să fie cel ce va compune coloana sonoră pentru Blade Runner 2, se pare că o decizie a fost luată în detrimentul fanilor. Şi trebuie să recunoaştem că jumătate din farmecul filmului lui Ridley Scott din 1982, a fost coloana sonoră magnifică, compusă, aranjată şi interpretată de Vangelis. Jóhann Jóhannsson, va avea o sarcină destul de dificilă să egaleze coloana sonoră a filmului original, care este încă una din cele mai bune coloane sonora compuse pentru un film SF. Versiunea originală a filmului Blade Runner, o poţi vedea online la parteneri noştri »» AICI. Totuşi, suntem bucuroşi că după mulţi ani de obstacole şi amânări, o continuare a filmului original, va ajunge pe marele ecran. Acţiunea acestuia va avea loc tot în Los Angeles, la câţiva zeci de ani faţă de cea a originalului, însă elementul de noutate este reprezentat de atmosfera total schimbată, ce poate fi observată în primele imagini concept-art lansate online, acum două săptămâni.

Primele imagini concept-art din Blade Runner 2
Primele imagini concept-art din Blade Runner 2

Regizorul Denis Villeneuve, a declarat recent că lucrul la sequel-ul lui Blade Runner, a însemnat „împlinirea unui vis” şi că a urmărit „de mii de ori” pelicula originală.
„Îmi perfect secvenţa de început”, a declarat el.
-„Acea bucată muzicală, Los Angeles-ul în anul 2019, ceaţa misterioasă şi întunericul. Acesta este filmul care a dat naştere dorinţei mele de a deveni regizor”, a dezvăluit Villeneuve.
-„Sunt cu adevărat entuziasmat pentru că sunt un mare fan al originalului. Cred că, pe lângă Alien, este unul dintre cele mai importante filme science-fiction ce s-au făcut vreodată”, a declarat recent şi actorul Ryan Gosling, cel care va apărea ca protagonist în film, alături şi de starul Harrison Ford.

Sequel-ul, care este în prezent fără titlu, are stabilită data de lansare pentru 6 Octombrie 2017.
În distribuţia lui Blade Runner 2 se mai află şi Robin Wright, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi (nominalizatul la Oscar pentru rolul secundar din Captain Phillips), David Dastmalchian, Hiam Abbass, Lennie James și Dave Bautista.
Deocamdată, aşteptăm începerea filmărilor şi imaginile spion ce vor apărea de pe platourile de filmare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.