STAR WARS EPISODE 8: Compozitorul JOHN WILLIAMS Va Realiza Din Nou Coloana Sonoră

STAR WARS EPISODE 8: Compozitorul JOHN WILLIAMS Va Realiza Din Nou Coloana Sonoră

Legendarul compozitor John Williams, a declarat că va începe să lucreze în câteva săptămâni, la mult aşteptatul Star Wars: Episodul VIII, după ce a văzut o primă versiune a filmului.

Iată o ştire care nu este foarte surprinzătoare, da în mică măsură, este cumva o ușurare completă și totală ştiind că legendarul compozitor John Williams, va reveni să compună coloana sonoră pentru Episodul VIII al seriei Star Wars. John Williams, a dezvăluit că se va întoarce să compună coloana sonoră pentru filmul regizat de Rian Johnson. Aceasta ar fi a opta coloană sonoră pe care el ar realizat-o pentru un film Star Wars, o epopee spaţială ce a fost marcată de compoziţiile sale legendar, ale căror melodii iconice cunoscute, au devenit în timp teme la fel de importante ca şi filmele în sine pentru acest univers fantastic şi pentru toate personajele din acest Univers. John Williams a spus de la un concert recent, că va începe să lucreze în câteva săptămâni, la mult aşteptatul Star Wars: Episodul VIII, după ce a văzut o primă versiune crudă a filmului. Cât despre alte dezvăluiri, John Williams, a declarat că nu ştie încă cine sunt părinţii lui Rey.

JOHN WILLIAMS

El a spus că a acceptat invitația de la producătoarea Lucasfilm, Kathleen Kennedy, în principal pentru că a fost încântat de rolul pe care actriţa Daisy Ridley l-a avut în The Force Awakens şi nu vrea ca un alt compozitor să strice muzica pentru acest personaj. Aceasta nu este prima dată când John Williams și-a exprimat afecțiunea pentru personajul Rey, eroina singuratică, care a fost introdus pentru prima dată, anul trecut Star Wars: The Force Awakens. De fapt, una dintre cele mai noi piese memorabile din partitura Star wars, a fost nominalizată chiar şi la Oscar, iar în trecut, compozitorul a declarat că „Tema lui Rey”, este una din preferatele sale. Evident, putem spune cu mâna pe inimă că nu există Star Wars, fără muzică lui John Williams. Vedeţi trailerele originale pentru filmul din Star Wars din 1977, ce nu conțin coloana sonoră compusă de John Williams, și veţi vedea cât de nasol este totul. Poveștile timpurii despre proiectile filmului Războiul Stelelor, sunt deja chestii de legendă, mă ales de pe vremea când toată lumea se părea că nu vedea filmul lui George Lucas cu ochii buni. Dar iată că un proces de editare nemilos și una din cele mai bune partituri muzicale din toate timpurile, au transformat filmul în cea mai populară franciză existentă vreodată.

JOHN WILLIAMS

Totuşi, adevărul trist este că John Williams, are vârsta de 84 de ani, iar productivitatea şi inspiraţia să, au cam încetinit. În cele din urmă, saga Star Wars, va trebui să meargă mai departe fără el. Un prim pasa a fost deja făcut, pentru că filmul de anul acesta, Rogue One: A Star Wars Story, îl are ca compozitor pe genialul Alexandre Desplat. Pentru moment, episoadele principalele din saga Star Wars, aparţin lui John Williams. Compozitori viitori care vor lucra la coloanele sonore viitoare Star Wars, vor trebui să aibă o inspiraţie gigantică pentru a putea egala munca lui John Williams, mai ales că el nu se va opri, dovedind de ce este cel mai mare compozitor din toate timpurile.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.