Primul Trailer ARRIVAL: AMY ADAMS Conduce Întâlnirea Cu Extratereştrii Sosiţi Pe Pământ

Primul Trailer ARRIVAL: AMY ADAMS Conduce Întâlnirea Cu Extratereştrii Sosiţi Pe Pământ

Un eveniment neaşteptat, disturbă viaţa normală a unui lingvist expert angajat de guvernul SUA pentru a duce tratative cu extratereştrii ce sosesc pe Pământ, în primul trailer al filmului SF: Arrival.

Atunci când nave spațiale misterioase, ajung să aterizeze pe tot globul, o echipă de elită, condusă de experta lingvistă Louise Banks (Amy Adams), este asamblată pentru a investiga evenimentul global. În timp ce omenirea se află în pragul unui război mondial, Luise Banks și echipa de specialişti, sunt în criză de timp şi caută răspunsuri ce trebuie să le găsească, înainte ca viaţa lor să fie amenințată, odată cu dispariţia omenirii. Primul trailer pentru drama sci-fi a regizorului Denis Villeneuve, arată fantastic. Acesta se extinde pe introducerea unei lumi în care extratereștrii au aterizat pe Pământ, dar din câte se pare nu au invadat planeta. Într-o încercare de a comunica cu această nouă specie, experta lingvistă Louise Banks, interpretată de actriţă nominalizată la Oscar de cinci ori Amy Adams, este evident recrutată pentru a descifra limbajul fiinţelor venite din spaţiu și pentru a stabili un dialog în fața națiunilor lumii. Garantat, trailerul ne-a captat atenția, dar acest trailer face cu ușurință din Arrival, unul din filmele cele mai aşteptate ale anului.

Jeremy Renner
Amy Adams

La suprafață, filmul are în mod clar aspecte legate de filmele despre invazii extraterestre, pe care le așteptăm: 12 OZN-uri misterioase au aterizat peste tot în lume. Și totuși, un alt aspect dezvăluie multe alte elemente de altă natură. OZN-urile, care au o formă unică, nu sunt situate deasupra unor puncte strategice precum capitalele unor ţării și nici deasupra un repere cunoscute, ci mai degrabă deasupra unor locații precum Montana, Groenlanda, sau Pakistan. Desigur, venirea lor ar putea avea de-a face cu unele conflicte ale omenirii, sau chiar putem lua în calcul un răspuns militar, dar centrul tensiunii filmului pare să fie centrat pe stabilirea comunicării, asta probabil înainte ca lucrurile să scape de sub control. De asemenea, Arrival, ne tachinează puţin şi cu design-ul original și limbajul extratereştrilor de efect fantastic în acest trailer, ce dezvăluie doar suficient pentru a vă deschide apetitul.


Poster Arrival: Shanghai

Poster Arrival: Greenland

Poster Arrival: Japan

Poster Arrival: Sudan

Acesta este unul dintre acele filme originale rare, care ar trebui să te emoționeze incredibil, dar pentru a afla mai multe despre mitologia subiectului din film și de a descoperi răspunsurile din spatele misterului, trebuie să vedem mai mult decât un trailer. Paramount Pictures, se pare că are în Arrival un câștigător, pentru că filmul regizorului Denis Villeneuve, promite să fie o adevărată încântare science-fiction.
În film mai joacă Jeremy Renner și Forest Whitaker.
Arrival, va avea premiera Festivalul De Film De La Toronto din acest an și la Festivalul Internațional De Film De La Veneția înainte de a ajunge în cinematografe pe data de 11 Noiembrie.

Iată şi un trailer bonus ce dezvăluie puţin mai mult din evenimentele dinainte de sosirea extratereștrilor, reacția personajului Banks, precum și încercările din ce în ce complicate de comunicare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.