WESTWORLD: Noul Trailer Fantastic Subliniază O Viitoare Confruntare Între Oameni Şi Androizi

Serialul SF, Westworld, al celor de la HBO, tratează cu desăvârşire aspecte ale naturii umane şi a moralităţii, în balanţă cu apariţia inteligenţei artificiale ce devine conştientă de sine, într-un nou trailer complet fantastic.

Inteligenţa artificială devine conştientă de sine, în noul trailer complet pentru serialul Westworld.

Drama SF, Westworld, cu zece episoade de o oră fiecare, ce se va difuza pe HBO, este mai mult decât o odisee întunecată despre zorii conștiinței artificiale și evoluția păcatului în lumea modernă. Stabilit la intersecția dintre un posibil viitor apropiat și trecutul vestului sălbatic reimaginat, Westworld, explorează o lume în care orice aspect al apetitului uman, indiferent cât de nobil sau de depravant ar fi, poate fi explorat în lumea reală a unui parc de distracţii foarte controversat şi foarte scump. Distribuţia magnificului serial, are în distribuţie actori celebri ca Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, Ingrid Bolso Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan , Luke Hemsworth și Collins Clifton, Jr.

Westworld: Angela Sarafyan
Westworld: Anthon Hopkins şi Jeffrey Wright
Westworld: Ed Harris
Westworld: Thandie Newton şi Ricardo Santoro
Westworld: Ricardo Santoro

Fiind inspirat de filmul din 1973 „Westworld” (ce îl poţi vedea online cu subtitrare, la parteneri noştri de AICI), scris și regizat de scriitorul Michael Crichton, serialul Westworld este produs de compania de producție a lui J.J. Abrams, care este şi producător executiv, Bad Robot Productions, Jerry Weintraub Productions, în asociere cu Warner Bros. Television. Producătorul executiv, scenaristul şi regizorul, Jonathan Nolan, este cel care a reinventat serialul pentru cei de la HBO. Şi din câte se vede în noul trailer, lucrurile continuă să arate incredibil de bine. Din câte se pare personajul lui Anthony Hopkins, va fi cel ce va conduce totul în lumea ce permite oamenilor să ajungă în Vestul Sălbatic, unde vor putea să interacționeze cu locuitorii umanoizi. Ideea serialului se bazează mai multe pe sentimentul de libertate al oamenilor ce pot lua parte la tot felul de acţiuni ilegale şi plăceri păcătoase, mai ales că le este permis să ucidă personalul parcului, care nu este real. Dar atunci când o parte din androizi umani ce slujesc în Westworld, încep să dobândească o conștiință cu privire la natura lor adevărată și scopul lor, probleme mari încep să apară. Acesta este trailerul cel mai relevant pe care le-am văzut până acuma, şi dezvăluie destul de multe aspecte despre personajul interpretat de Anthony Hopkins și despre androidul interpretat de Evan Rachel Wood, care pare a fi eroina cheie în ceea ce pare a fi o revoltă a roboţilor.

Suntem deosebit de entuziasmați că serialul celor de la HBO, intră de-a binelea în probleme tematice puternice, cum ar fi natura umană și moralitatea, dar mai ales în iţele încurcate ale inteligenței artificiale, dar şi de faptul că în spatele acestui serial SF, stă o echipă ce include nume ca Jonathan Nolan şi Lisa Joy.
Serialul SF, Westworld, îşi va face debutul pe HBO, începând din data de 2 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.