Noul Trailer ROGUE ONE: A STAR WARS STORY Îl Aduce Înapoi Pe DARTH VADER

Noul trailer pentru următorul film din saga Star Wars intitulat Rogue One, scoate în evidenţă personaje fascinante, o poveste fantastică şi un personaj negativ foarte cunoscut: Darth Vader.

Trailer Nou ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

Pe cât de ciudat ar părea pentru unii, Disney a promis un film Star Wars în fiecare an, aşa că nu ar trebui să mai mire pe nimeni, că la un an de la premiera lui Star Wars: The Force Awakens, vom vedea un film spin-off din universul Star Wars, ce se intitulează Rogue One: A Star wars Story. Împotriva faptului că fanii seriei originale, nu prea sunt de acord cu direcţia înspre care se îndreaptă franciza, cei de la Disney şi coordonatoarea Lucasfilm, Kathleen Kennedy, îşi vor continua planul cinematografic, mai ales după succesul mondial obţinut de The Force Awakens. Asdar, un nou trailer pentru filmul regizat de Gareth Edwards, Rogue One: A Star Wars Story, a ajuns on-line pentru a ne convinge că planul celor de la Disney, decurge conform planurilor.

Ben Mendelsohn
Donnie Yen
Diego Luna si Felicity Jones

Evident, inspiraţia acestui film vine dintr-o întâmplare pomenită în cele trei filme din saga clasică, şi va urmări un mic grup de rebeli, ce vor încearcă să fure planurile pentru Steaua Morții. În ciuda tuturor discuţiilor anterioare despre problemele pe care această producție le-ar fi avut, se pare că acest trailer, ne confirmă contrariul. Rogue One, arată destul de bine, arată ca un pas îndrăzneț şi interesant în viitorul francizei Star Wars. Vizual, filmul pare complet diferit decât orice am văzut până acum, și se pare că Gareth Edwards a reușit să-şi pună amprenta pe film, aruncând în cinematografe, un film de război destul de estetic. Mai mult decât atât, acest trailer face o treabă teribil de bună concentrându-se pe distribuţie, şi sincer, nu avem nici o problemă cu actriţa Felicity Jones în rolul unui conducător capabil să conducă o forță de rebeli împotriva Imperiului. Acest trailer este atât de bun, încât nu aveți nevoie apariţia lui Darth Vader de la sfârșitul trailerului, pentru a vă bucura de el.

Poster ROGUE ONE: A STAR WARS STORY

În film mai joacă Diego Luna, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker, Jiang Wen, Donnie Yen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Ben Mendelsohn, Genevieve O’Reilly și vocea lui James Earl Jones, ca şi Darth Vader.
Rogue One: A Star Wars Story, ajunge cu siguranţă în cinematografe pe 16 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.