RESIDENT EVIL 6 THE FINAL CHAPTER: Primul Trailer Şi Poster Pentru Faza Finală A Francizei

Primul trailer pentru mult aşteptatul film Resident Evil 6 Capitolul Final, ajunge să ne ducă cu acţiunea înapoi unde a început totul: în Raccoon City, oraşul corporaţiei Umbrella.

Primul trailer pentru mult aşteptatul film Resident Evil 6 Capitolul Final

Imediat după evenimentele din Resident Evil: Retribution, Alice (Milla Jovovich), rămâne singurul supravieţuitor a locaţiei ce era de fapt menită să fie ultima redută a umanității împotriva celor infectaţi cu virusul T: morții vii. Acum, ea trebuie să se întoarcă în locul unde a început coșmarul: Stupul din Raccoon City, unde Umbrella Corporation, îşi adună forțele pentru o lovitură finală împotriva supraviețuitorilor rămaşi din apocalipsă. Primul trailer pentru Resident Evil: Capitolul Final, care, după cum sugerează și titlul acestuia, este al şaselea film și ultimul din această franciză de lungă durată. Regizorul Paul W.S. Anderson, care a coordonat cu succes primul film și al cincilea din această serie, s-a întors să scrie și să regizeze această ultimă tranșă, care preia evenimentele imediat după cele din Resident Evil: Retribution.

Iar judecând după primul trailer, se pare că ultimul film al francizei Resident Evil, este în mod clar plin de acţiune. Paul W.S. Anderson mizează foarte mult pe aceleaşi cadre uimitoare din filmele anterioare, cât şi pe cele de acţiune stilizată. Din moment ce publicul este încă interesat de acest gen de filme, tot ceea ce vom vedea în Resident Evil: The Final Chapter, are sens. Acțiunea din ultimul film al francizei, pare să fie cuvântul de ordine şi suntem siguri că fanii se vor bucura cel mai mult. Resident Evil este cea mai de succes ecranizare a unei francize de jocuri video de până în prezent şi a avut încasări de peste 914 milioane dolari în întreaga lume, pe parcursul a cinci filme. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă Capitolul Final poate trimite franciza pe o notă mai înaltă.

In filmul regizorului Paul W.S. Anderson mai joacă Ali Larter, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eoin Macken, Rola, Lee Joon-Gi, William Levy și Iain Glen.
Resident Evil 6 Capitolul Final, ajunge în cinematografe pe 27 Ianuarie 2017.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.