G.I. JOE 3 Este Amânat Din Cauza Programului Foarte Încărcat Al Lui DWAYNE JOHNSON

G.I. JOE 3 Este Amânat Din Cauza Programului Foarte Încărcat Al Lui DWAYNE JOHNSON

Dacă eşti nerăbdător să îl vezi pe Dwayne Johnson în al treilea film G.I. Joe, atunci va trebui să mai aştepţi ceva vreme, pentru că programul de lucru încărcat al actorului, nu-i permite încă să revină la rolul Roadblock.

Ei bine, noi suntem de părere că ar trebui ca franciza să meargă mai departe fără el. Şi asta nu din cauza lui Dwayne Johnson, care ne este încă simpatic, ci pe baza faptului că o franciză nu ar trebui să se bazeze prea mult, pe un singur actor. Există o mulţime de actori tineri, nu pentru al înlocui pe Dwayne Johnson, ci probabil pentru a face ceva diferit. În 2009, Paramount Pictures şi Hasbro, au creat filmul live-action G.I. Joe: The Rise Of Cobra, în speranța că vor repeta succesul cu filmul din 2007, live-action Transformers. Cu toate că G.I. Joe, nu a scos la fel de mulţi bani ca filmul lui Michael Bay, studiourile au făcut o mișcare deşteaptă atunci când l-au inclus pe Dwayne Johnson în distribuţia continuării lor din 2013, G.I. Joe: Retaliation. Această manevră, care a venit exact la momentul oportun pentru ascensiunea meteorică în popularitate a lui Dwayne Johnson, a fost probabil un factor important în încasările filmului, care a aduna mai mult de 375 de milioane $, la box-office-ul mondial. Din păcate, construirea unei întregi francize pe umerii largi ai unui actor ca Dwayne Johnson, înseamnă că totul depinde acum de programul său de lucru. Și ştim că programul de lucru al actorului, este o adevărată nebunie. El este legat contractual de o serie de alte francize de profil înalt, în plus față de activitatea sa din televiziune, așa că va trebui să treacă destul de mult timp înainte să vedem G.I. Joe 3 în cinematografe.

Dwayne Johnson - G.I. Joe: Retaliation - Roadblock

Acest fapt a fost confirmat de co-star-ul Byung-hun Lee în timpul unui interviu recent:
„Am auzit la studio că există posibilitatea de a face un al treilea film, dar cred că deocamdată se așteaptă după programul de lucru al unor actori. Totul depinde de aranjarea programelor pentru actori, în special pentru Dwayne Johnson.”
În plus, Lee şi co-starul Ray Park, au ţinut legătura în tot acest timp, vorbind despre ceea ce s-ar putea dori să se facă pentru al treilea film. Totuşi, în ciuda voinţei celor de la studio de a face filmul cât mai repede, programul de lucru a lui Dwayne Johnson, este deja plin şi prezintă puţine semne de a se elibera înainte de 2019. El îşi va împrumuta vocea unui personaj animat în filmul celor de la Disney intitulat Moana, care cu siguranţă va da naștere unei continuări, va juca în anticipatul Fast 8 ce va avea premiera la anul, în remake-ul Baywatch, şi se pregăteşte intens pentru filmările la Journey 3: From the Earth To The Moon, și evident remake-ul Jumanji. Cu excepția francizelor Fast And Furious și Journey, pentru care au fost deja anunțate continuări ce probabil îl vor include şi pe Dwayne Johnson, există posibilitatea ca actorul să revină şi într-un follow-up pentru Baywatch și Jumanji.

Dwayne Johnson - G.I. Joe: Retaliation - Roadblock

Iar în cazul în care toate astea nu erau de ajuns, el este gata să intre în universul extins al celor de la DC, în rolul Black Adam, antagonistul Căpitanului Marvel în filmul Shazam din 2019. Poate că ar trebui ca cineva să îl cloneze pe Dwayne Johnson. Aşa am reuşi să vedem mai multe filme cu el.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.