Primul Trailer UNDERWORLD 5 BLOOD WARS: Războiul Etern Dintre Vampiri Şi Vârcolaci Continuă

Primul Trailer UNDERWORLD 5 BLOOD WARS: Războiul Etern Dintre Vampiri Şi Vârcolaci Continuă

Moștenirea războiului etern dintre vampiri şi varcolaci continuă în primul trailer pentru al cincilea film al francizei intitulat Underworld: Blood Wars, în care o vedem din nou pe Selene, aşa cum nu am văzut-o niciodată înainte.

Len Wiseman, omul din spatele celor patru filme anterioare, este de data asta, doar producător pentru Underworld 5, asta pentru că, Underworld: Blood Wars, este primul film al francizei regizat de o femeie: Anna Foerster, care îşi face şi debutul regizoral cu această ocazie. Şi iată că primul trailer pentru filmul cu numărul 5 al francizei, a sosit şi ne dezvăluie că Charles Dance se întoarce în rolul bătrânului vampir Thomas, care se întâmplă să fie tatăl singurului aliat al lui Selene, David (Theo James). Nou-veniți în distribuţie sunt Tobias Menzies (OutLander) ca Maurius, un nou lider formidabil pentru trupa Lycanilor, Lara Pulver (Da Vinci Demons), în rolul Semira, un vampir cu o înverșunare ambițioasa, împreună cu James Faulkner (Da Vinci Demons), Peter Andersson, Bradley James (Merlin), Daisy Head în rolul Alexia, și Clementine Nicholson în rolul Lena.Selene (Kate Beckinsale) revine in Underworld 5: Blood Wars

După cum se poate vedea din trailer, există o mulțime de posibilităţi pentru povestea francizei, dar primul trailer pentru Underworld: Blood Wars, păstrează din fericire, câteva secrete, şi se axează mai mult pe ceea ce am ajuns să ne așteptăm de la franciza Underworld: o mulțime de vampiri și vârcolaci în acţiune stilizată. Există o mulţime de arme care zboară, foarte mulţi ochi albaștri strălucitori, și multă, multă acțiune stilizată prin efecte speciale. Evident, franciza Underworld, are fanii ei şi în mod clar, nu este pentru toată lumea. În ciuda faptului că unii fani au fost dezamăgiţi de ultimul film, suntem mai mult decât siguri că audienţa care aşteaptă filmul cu numărul cinci, este încântată peste măsură de primul trailer al filmului. Revenirea lui Kate Beckinsale, este în mode cert cel mai bun lucru al producţiei Underworld: Blood Wars.

Underworld: Blood Wars

Alături de singuri ei aliați, David (Theo James) și tatăl lui, Thomas (Charles Dance), Selene, trebuie să se oprească războiul etern dintre lycanienii și vampiri, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să facă sacrificiul suprem.Underworld: Blood Wars, va ajunge în cinematografe, pe 6 Ianuarie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.