SHANGHAI DAWN: AL Treilea Film Cu Jackie Chan Şi Owen Wilson Are Un Regizor

Sequelul comediei Shanghai Knights, ce îi va reuni pe Jackie Chan şi Owen Wilson, intitulat Shanghai Dawn, va fi a treia comedie în care cei doi joacă rolurile lui Roy O’Bannon şi Chon Wang.

Shanghai Dawn, îl va avea ca regizor pe Jared Hess

Dacă anul trecut aflam că Jackie Chan Şi Owen Wilson vor reveni pentru a treia comedie din franciza ce se petrece în vestul sălbatic, iată că la aproape un a de la aceea ştire, aflăm că continuarea Shanghai Dawn, primeşte un regizor. Primul film al francizei intitulat, Shanghai Noon (2000), îl introducea pe Jackie Chan, în rolul unui gardian imperial în Orașul Interzis din China, care este trimis în acțiune atunci când prințesa Pei Pei, este luată ostatică la frontiera statului Nevada. Acolo el convinge un cowboy hoț numit Roy (Owen Wilson), să-l ajute să urmărească răpitorii prințesei. Contrastul personalităţilor celor două personaje, este un rezultat dinamic şi amuzant ce reuşeşte să scoată o comedie de acțiune, destul de bună. Filmul a avut un succes destul de acceptabil, astfel încât a fost plănuită o continuare, ce se intitulează Shanghai Knights (2003), comedie ce a avut acţiunea plasată în Londra. Hollywood Reporter, dezvăluie că a treia parte a francizei, ce ştim de anul trecut că se va intitula, Shanghai Dawn, îl va avea regizor pe Jared Hess, cel care tocmai a termina munca la comedia Masterminds, care îl are în distribuţie şi pe Owen Wilson. Se pare că cei doi au avut parte de ceva discuţii în pauzele filmării pentru filmul mai sus menţionat, pentru că, după cum se plănuiesc lucrurile, cei doi sunt dornici să lucreze din nou împreună.

Shanghai Dawn, va fi a treia comedie în care Jackie Chan şi Owen Wilson joacă rolurile lui Roy O’Bannon şi Chon Wang

Până în momentul de faţă, nici un detaliu cu privire la poveste nu au fost dezvăluite, dar se ştie că povestea filmului vine de la Miles Millar și Alfred Gough, cei doi scenarişti care au scris primele două filme din franciză. Cu toate acestea, scenariul lui Shanghai Dawn, va fi conceput de scriitori Theodore Riley și Aaron Buchsbaum, care au declarat că deţin deja mai multe poveşti în dezvoltare.Conform declaraţilor făcute de Owen Wilson anul trecut, acţiunea din Shanghai Dawn, ar putea ajunge în Africa, sau chiar la piramidele din Egipt. Dar, cine ştie, de anul trecut până acum, multe lucruri se puteau schimba. Totuşi, atunci când am crezut că Hollywood-ul şi-a epuizat toate francizele pe care ar putea să le revigoreze, iată că vine Shanghai Dawn. Dacă filmul va avea succes, nu am fi foarte surprinşi să vedem şi un Rush Hour 4.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.