Trailer MAX STEEL: Noul Super Erou Şi Armura Sa Fantastică

Max Steel, filmul de acţiune ce prezintă povestea de origine a personajului, lansează primul trailer oficial despre aventurile adolescentului Max McGrath şi ale partenerului său extraterestru Steel.

Primul trailer oficial MAX STEEL

În regia lui Stewart Hendlers și avându-l în rolul principal pe Ben Winchell, filmul Max Steel, este în principiu bazat pe o jucărie a companiei Mattel. Nu eşti familiarizat cu numele Max Steel? Nici o problemă. Probabil nu eşti singurul. Linia de figurine cu acelaşi nume, a fost pentru prima dată produsă de Mattel, la sfârşitul anilor ’90, iar povestea lui, a fost adaptată într-un serial animat în anul 2000, urmat de o serie extinsă de filme direct pe video, care au fost difuzate doar în America latină. Dacă nu ai văzut sau deţinut vreodată o figurină Max Steel, nu trebuie să disperaţi, cei de la Mattel au promis că filmul, va lansa o nouă serie de jucării şi va introduce publicul larg, într-o lume cu totul nouă, pe care copii voştri, o vor adora. Povestea de bază a personajului, este puţin cam confuză pentru unii și implică un accident într-un laborator, ceva despre nanotehnologie, un costum robotic şi puţin ajutor de la un extraterestru. Max Steel este filmul de origine al personajului, o poveste ce intră în profunzimea creaţiei personajului, un film de acţiune cu personaje captivante, ce încearcă să spună cronicile aventurilor lui Max McGrath și ale mamei sale, după ce s-au mutat înapoi în Copper Canyon, orașul în care tatăl lui Max, un om de știință, a murit într-un accident misterios, la scurt timp după ce Max s-a născut.

Armura energetică a lui Max Steel
Armura energetică a lui Max Steel

După ce se se adaptează la noua lui școală, lucrurile se complică atunci când corpul său începe să genereze valuri de energie pe care nu le poate controla. După ce realizează acest lucru, Max îşi dă seama că această putere este imprevizibilă şi în cele din urmă ajunge prea intensă pentru a putea fi controlată. Max începe să se distanțeze de cei din jurul lui, inclusiv de fata pe care o place, Sofia. În cele din urmă energia, îl va forţa să îşi schimbe viaţa. Dar între timp, un extraterestru organic numit Steel, care a monitorizat în secret progresul lui Max, îl salvează chiar înainte de a-şi pierde cunoștința. Cei doi descoperă că atunci când sunt împreună, pot controla energia ce le conferă o putere supraomenească. Cei doi prieteni improbabili, învaţă să-şi accepte destinele şi încep să descopere misterele morţii tatălui lui Max. Pe măsură ce săpa mai adânc, ei găsesc un inamic neprevăzut. Neştiind în cine să aibă încredere, ei vor trebui să lucreze împreună pentru a găsi adevărul, și pentru a lupta împotriva forțelor misterioase ce amenință lumea noastră.

Poster Max Steel 2016

Filmul mai are în distribuţie actori ca Maria Bello, Andy Garcia, Josh Brener ca vocea lui Steel şi Mike Doyle.
Max Steel, ajunge în cinematografele din jurul lumii, din data de 14 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.