Trailer THE SPACE BETWEEN US: Filmul SF Cu O Poveste De Dragoste Interplanetară

Povestea de dragoste dintre un băiat născut pe Marte şi o pământeancă, sunt subiectul filmului SF, The Space Between Us, al cărui trailer nou îl poţi vedea astăzi.

Asa Butterfield, joacă rolul lui Gardner Elliot, un băiat normal ce este născut pe Marte, în urma primei încercări a celor de la NASA, de a coloniza planeta roșie. S-a născut pe o altă planetă, iar inima lui Gardner, densitatea lui osoasă şi musculara, nu sunt capabile să-i susţină traiul pe Pământ. Realitatea lui, se izbeşte de o problemă, atunci când se îndrăgosteşte de o tânără cutezătoare pe nume Tulsa (Britt Robertson) și încearcă o evadare pe Pământ. Iar daca vei vedea trailerul, poate că The Space Between Us, arată ca un film ușor, dar de fapt este un film care ne cere să ne folosim puţin imaginaţia, pentru că la urma urmei, la mijloc este vorba de o poveste de dragoste, interplanetară. Discuţia personajului principal în timp real cu cineva de pe Pământ, poate părea încă de domeniul science-fiction-ului îndepărtat, dar dacă poți trece peste astfel de detalii, cu siguranţă vei găsi o poveste frumoasă de dragoste între Gardner și Tulsa.

Asa Butterfield și Britt Robertson în The Space Between Us
Asa Butterfield și Britt Robertson în The Space Between Us
Asa Butterfield în The Space Between Us
Asa Butterfield și Britt Robertson în The Space Between Us

În această aventură interplanetară, o echipă de exploratori pornește într-o primă misiune de colonizare a planetei Marte, doar pentru a descoperi după decolare că o membră a echipajului, este gravidă. La scurt timp după aterizare, ea moare din cauza unor complicații, în timp ce dă naștere primului om născut pe planeta roșie. Astfel, începe viața extraordinară a lui Gardner Elliot, un băiat iscoditor, foarte inteligent, care ajunge la vârsta de 16 ani, fără a întâlni alte persoane în educația lui neconvențională. În timp ce caută indicii despre tatăl său, iar planeta de origine este o necunoscută pentru el, Gardner, începe o prietenie on-line, cu o fată deșteaptă din Colorado, numit Tulsa. Când primeşte în cele din urmă o șansă de a merge pe Pământ, el este dornic de a experimenta toate minunile despre care doar a citit, de la cel mai simplu lucru, până la cel mai extraordinar: dragostea. Dar, odată ce explorările lui încep, oamenii de știință descoperă că organele lui Gardner, nu pot rezista la atmosfera Pământului. Dornic să-şi găsească tatăl, Gardner, scapă de echipa de oameni de știință și se porneşte împreună cu Tulsa, într-o cursă contra cronometru pentru a descoperi misterele vieţii sale.

Poster THE SPACE BETWEEN US

Regizat de Peter Chelsom, după un scenariu scris de Allan Loeb, filmul The Space Between Us, mai are în distribuţie actori ca Gary Oldman şi Carla Gugino.
Filmul SF de dragoste, ajunge în cinematografe pe 16 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.