Santa Clarita Diet Trailer

Drew Barrymore Este Un Vampir La Dietă În Primul Trailer Pentru Serialul SANTA CLARITA DIET

Un nou serial original de comedie în care joacă Timothy Olyphant şi Drew Barrymore, ajunge luna viitoare pe serviciul de streaming Netflix.

Dar serialul Santa Clarita Diet, nu este exact ceea ce te-ai fi așteptat să fie. Desigur, titlul Santa Clarita Diet, ar putea suna ca o emisiune unde oamenii se luptă să piardă în greutate, dar este de fapt este un nou serial de comedie, ce o găsește pe Drew Barrymore în rolul principal, ca o femeie normală ce se întâmplă să fi murit la un moment dat. Şi totuși, și-a păstrat în mod inexplicabil, viața. În schimb, s-a întâmplat o mare schimbare: ea are acum o poftă nestăvilită pentru carne crudă. La fel cum ar face orice soţ devotat, Joel (Timothy Olyphant), decide să o ajute să-și satisfacă dorințele. El și fiica lor adolescentă Abby (Liv Hewson), care este complet rece cu condiţia mamei sale, fac tot posibilul să o ajute pe Drew Barrymore.

Santa Clarita Diet: Timothy Olyphant şi Drew Barrymore Santa Clarita Diet: Timothy Olyphant şi Drew Barrymore
Santa Clarita Diet, vine din mintea creatorului Victor Fresco, al cărui de comedie mai întunecat îl veţi putea gusta în primul trailer al serialului. Sincer, umorul negru din serial, ne încântă, mai ales că e o combinaţie între un film zombi şi Dexter, un fel de comedie cu gust amar. Așa cum spune trailerul, familia ce ucide împreună, rămâne împreună, și atâta timp cât bor găsi persoane rele pe care să le ucidă pentru a o hrăni pe Sheila, totul ar trebui să fie bine, nu?! Acest lucru ar putea fi cel mai ciudat serial pe care cei de la Netflix l-au creat. În timp ce majoritatea programelor lor originale au avut ferm o incursiune într-un gen popular sau altul, acesta pare să să amestece genul de groază cu comedia. Din fericire, Santa Clarita Diet, nu este strâns legat de rating, cum ar fi serialele TV normale.

Santa Clarita Diet Poster
În Santa Clarita Diet, Joel (Timothy Olyphant) și Sheila (Drew Barrymore), sunt soț și soție ce îşi duc viața plină de nemulțumiri în suburbia Los Angeles-ului, oraşul Santa Clarita, alături de fiica lor adolescentă Abby (Liv Hewson). Atunci când Sheila trece printr-o schimbare dramatică, viața lor de familie, va lua o întorsătură ciudată pe un drum plin de moarte și distrugere, dar într-un mod bun.

Santa Clarita Diet, se va difuza integral pe Netflix din 3 Februarie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.