James_Cameron_Revine_La_Franciza_Terminator

Noul Film TERMINATOR Va Fi Supervizat De JAMES CAMERON

Noul Film TERMINATOR Va Fi Supervizat De JAMES CAMERON și condus de regizorul filmului Deadpool, Tim Miller.

Franciza de mare succes, Terminator, este una dintre cele mai emblematice serii de filme SF de acțiune din toate timpurile, dar a avut o traiectorie destul de dură în ultimi ani. Cu toate acestea, în cazul în care ați așteptat o continuare pentru povestea post apocaliptică şi întoarcerea robotului criminal, acum este momentul să ne bucurăm din nou. Cineastul James Cameron (Avatar), își recapătă drepturile depline pe proprietatea Terminator, în 2019, și are deja ochii pe o nouă producţie.
Atunci când vine vorba de Terminator, James Cameron este cu adevărat naşul tuturor proprietăţilor legate de această franciză, iar acum, cineastul are în plan, o nouă întrupare a filmului cu regizorul filmul Deadpool, Tim Miller. Una din cele mai mari francize cinematografice de science-fiction, va reveni pe ecrane, chiar sub îndrumarea lui James Cameron, fiind finanţată de David Ellison, şeful companiei Skydance, care a co-finanțat şi Terminator: Genisys.

Terminator: 2 - Linda Hamilton, James Cameron si Arnold Schwarzenegger
Momentan, se pare că se lucrează cu scenarişti de top pentru a găsi aceea poveste creativă, care să readucă franciza acolo unde e locul ei. Nu există încă detalii exacte despre ce va fi noul Terminator, un reboot sau o continuare directă.  Franciza Terminator, a fost relansată în 2015, atunci când un confuz prequel sau sequel pe nume Terminator: Genisys, a fost primit foarte prost de critici și de public deopotrivă. Filmele anterioare, au încercat să dea startul francizei fără James Cameron, dar nu au reuşit decât să fie irosite, fiind oarecum două filme mediocre, Terminator 3: Rise Of The Machine în 2003 și Terminator Salvation în 2009. Întoarcerea lui James Cameron la proprietate, aduce cu sine o mulțime de promisiuni pentru fanii care doresc să vadă această sagă SF, încheiată cu adevărat.

Terminator_6

Regizorul TIM MILLER, un adevărat profesionist al efectelor vizuale, şi-a făcut debut regizoral anul trecut cu senzația Deadpool.  El nu a confirmat încă următorul său proiect regizoral. Dar este atașat ca producător al filmului Sonic The Hedgehog şi dezvoltă o adaptare a romanul SF, INFLUX, pentru cei de la 20th Century Fox.

3 comentarii

  1. au apelat prea mult la nostalgie ca sa ne atraga pe noi astia generatia terminator originala in cinema si asta le-a daunat rau. ultimu a fost un talmes balmes, au exagerat cu calatoria in timp.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.