Serialul Game Of Thrones Va Avea Un Prequel

Serialul GAME OF THRONES Va Avea Mai Mult Ca Sigur Un Prequel Şi Nu O Continuare

Şeful HBO, spune că serialul GAME OF THRONES, va avea mai mult ca sigur un prequel şi nu o continuare sau un spinoff.

Sfârșitul este inevitabil pentru popularul serial Urzeala Tronurilor. Cu doar două sezoane rămase înainte de finalul iminent al aclamatului serial HBO, fanii nu concep o lume fără Westeros. În urmă cu șase ani, părea puțin probabil ca un serial de televiziune bazat pe o serie de cărţi neterminate încă, ar putea schimba vreodată lumea. Dar în anii care au urmat, HBO a făcut toate astea posibile. Televiziunea a fost schimbată pentru totdeuna atunci când serialul Game of Thrones a adus pe micile ecrane producţia HBO, plină de intrigi şi manevre complicate ale locuitorilor şi conducătorilor din cele Șapte Regate.

Jon Snow
Popularitatea serialului, a făcut ca producţia celor de la HBO, să devină una din emisiunile TV cele mai vizionate din toate timpurile şi a condus la multe speculații cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în următorul sezon şi în cel final. Există aici cu siguranță diferite oportunităţi de a transforma serialul într-o franciză de succes, iar producătorii sunt suficient de mulţumiţi de rating pentru a face asta. O continuare și un spinoff au fost cuvintele vehiculate recent, dar nimic nu a ajuns să fie anunțat oficial. Cu toate acestea, cei de la HBO, sunt conştienţi de potențialul pe care îl are povestea ce se petrece în Westeros. Într-un nou interviu cu EW, președinte de programe al HBO, Casey Bloys, a oferit unele indicii cu privire la ce s-ar putea întâmpla pe viitor cu franciza Game Of Thrones. Pentru a vedea ce se va întâmpla în viitoarele noastre incursiuni în lumea Westeros, trebuie să aruncăm o privire în trecut. Potrivit lui Bloys, ideile de a explora această lume fantasy, sunt acum potenţiale seriale noi:
– „Un prequel, ar avea mai puțină presiune decât o continuare. Istoria Westerosului creată de autorul George R.R. Martin, oferă zone de unde se poate începe, mai ales o zonă destul de vagă, cum ar fi o perioadă de timp dinainte de începerea serialului original.”

Cersei
Există cu siguranță o mulțime de enigme în marea poveste scrisă de George R.R. Martin, ce se poate explora. Autorul însuși și-a conturat o mare parte din istoria antică a Westerosului, cu scopul de a diversifica mai bine cultura facțiunilor din serial, chiar având la un moment dat o parte din poveste plasată într-o serie de nuvelele intitulate Un Cavaler Al Celor Șapte Regate. O poveste ce s-ar petrece înaintea serialului Game Of Thrones, ar avea sens pentru cei de la HBO, pentru că ar putea să apeleze la aceste lucrări existente pentru incursiuni viitoare în această lume care ar oferi fanilor ceva cu totul nou. Un Cavaler Al Celor Șapte Regate, pătrunde adânc în istoria Westeros, prezentând lumea pe care o cunoaștem noi acum, într-o lumină cu totul nouă, care dă un context suplimentar poveştii din seria principală. Asta este cu siguranță o opțiune, deși nu este singura disponibilă. Fanii pot fi siguri că orice continuare, va fi în cele din urmă bine realizată, şi va avea aceleași standarde de calitate. Nimeni nu pare interesat în a face un serial doar de dragul de a face un serial.

GAME OF THRONES Sezonul 7, va debuta cu primul episod, Duminică 25 Iunie la HBO.

Daenerys Targaryen

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.