TDFN-Mad-Max-5-Wasteland-Tom-Hardy

TOM HARDY Confirmă Încă Două Continuări Pentru MAD MAX: FURY ROAD

TOM HARDY Confirmă Încă Două Continuări Pentru MAD MAX: FURY ROAD şi declară că aşteaptă să înceapă filmările pentru a doua parte a francizei intitulată Mad Max: Wasteland.

Mad Max: Fury Road, a fost unul din cele mai mari surprize ale anului 2015, un film ce i-a catapultat pe Tom Hardy şi pe Charlize Theron, chiar și mai sus în statutul lor de mega-star. Nu că ar fi avut nevoie. Imediat după premiera filmului, fanii au început să vorbească despre o continuare și în timp ce părea o mișcare evidentă, detaliile despre o posibilă continuare, au fost în mare parte limitate și neconfirmate până în prezent. Acest lucru s-ar putea schimba, căci după cum a confirmat actorul Tom Hardy (Mad Max: Fury Road), el are semnat un contract pentru încă două filme din seria Mad Max, și că al doilea film s-ar putea intitula Mad Max: Wasteland.

Mad Max: Fury Road - Tom Hardy si Charlize Theron
Într-un interviu cu cei de la Collider, din timpul turneului de promovare al noului serial de televiziune, Taboo, Tom Hardy a declarat:
-”Sunt în aşteptare. Există o mitologie extinsă când vine vorba de Mad Max. Ce e minunat la George Miller, este faptul că el a creat o saga minunată pentru Max și una pentru Furiosa. Deci vom avea de unde alege. Doar aştept telefonul care să mă cheme la filmări. Aştept cu nerăbdare să începem.”
Actorul, a mai declarat că nu ştie exact dacă titlul continuării va rămâne aceeași, deși, a afirmat:
– „Da, din câte ştiu eu, am semnat un contract trei filme. Este o chestiune de timp. Nu sunt sigur că se numește Wasteland sau nu, pentru că nu se știe niciodată. Aceste titluri se schimbă tot timpul. Dar, există cu siguranță un alt proiect în curs de dezvoltare pentru franciza Mad Max.”

Tom Hardy
El a adăugat că-i place să lucreze cu regizorul George Miller și iubeşte faptul că mitologia lui este atât de adâncă înfiptă în povestea lui Mad Max.

De fapt, oare ce actor nu ar vrea să lucreze cu un adevărat profesionist ca Geroge Miller, un producător de film excepţional, un regizor premiat, scenarist desăvârşit şi un cineast complet?!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.