tdfn_ro_predator_2018_shane_black

Distribuția Noului Film PREDATOR Este Dezvăluită În Prima Imagine Oficială

Distribuția Noului Film PREDATOR Este Dezvăluită În Prima Imagine Oficială, chiar de către regizorul Shane Black, care precizează că filmul va fi o continuare.

Filmările pentru al patrulea film al francizei Predator, dacă luăm în considerare cele două filme Alien vs. Predator, sunt în curs de desfășurare. Iar astăzi, pentru a marca această ocazie, scenaristul şi regizorul Shane Black, a dezvăluit prima imagine oficială cu distribuţia filmului extrem de anticipat.

Shane Black, care a avut un rol de sprijin în primul film Predator, abordează franciza blockbuster pentru al patrulea film ca regizor, după ce a regizat Iron Man 3, și încearcă să îşi pună propria semnătura pe materialul filmului. În primul rând, Predator va fi Evaluat-R (adică N-15 la noi), fiindcă cei de la 20th Century Fox nu au nici o îndoială, mai ales după ce au fost încurajaţi de succesul la boxoffice al filmului Deadpool. Și în al doilea rând, această distribuție este diversă, probabil, în cel mai bun mod posibil.Distributia Noului Film Predator 2018
Regizorul Shane Black, este în centrul imagini, îmbrăcat în negru, alături de Boyd Holbrook, care conduce ansamblul alături de actoruii Trevante Rhodes, Olivia Munn, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, și adorabilul tânăr talentat, Jacob Tremblay.
Shane Black, ne-a dezvăluit toți acești actori în costumele lor, dar, el constată că aceasta este doar o imagine parțială a distribuţiei.
Regizorul, a clarificat faptul că acest film este într-adevăr o continuare și nu o repornire totală a francizei, dar, de asemenea, el a menționat că acest cadru de caractere va avea oarecum o poveste similară cu cea din primului film.

Predator, are stabilită data de lansare pentru 9 Februarie 2018.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.