The Lion King: Donald Glover si James Earl Jones

Donald Glover Va Fi Simba În Noul Film THE LION KING Iar James Earl Jones Este Din Nou Mufasa

Donald Glover Va Fi Simba În Noul Film THE LION KING Iar James Earl Jones Este Din Nou Mufasa, în remake-ul celor de la Disney, care se pregăteşte să ajungă pe marele ecran.

În adaptarea live-action Cartea Junglei, regizorul Jon Favreau, a folosit în distribuţie vocile unor nume uşor de recunoscut. Aşa că are sens ca remake-ul viitor The Lion King, să urmeze acelaşi șablon similar. Regizorul Jon Favreau, ne-a dezvăluit că Donald Glover, s-a alăturat distribuţiei din The Lion King, în rolul personajului principal Simba. Alături de el, legendarul James Earl Jones, va prelua rolul pe care l-a avut în animaţia originală: Mufasa.
Jon Favreau, a dezvăluit știrile pe Twitter, cu o imagine a lui Donald Glover, împreună cu un vers din animaţia originală ce face foarte uşor legătura cu povestea din The Lion King: „Aştept cu nerăbdare să fiu rege”.
Ceea ce nu este foarte clar încă, este dacă Donald Glover, îşi va împrumuta doar vocea personajului Simba, sau va merge mai departe cu o interpretare într-un costum de motion-capture. Cu toate acestea, putem presupune că Regele Leu, va arăta probabil la fel animalele din Cartea Junglei. Va fi un „live-action” care va folosi efecte de animație uimitoare şi imagini foto-realiste pentru a aduce personajele din poveste la viață. Regizorul Jon Favreau, vorbeşte deja despre o nouă tehnologie de implementare a efectelor vizuale pe care a planificat să le folosească pentru acest nou film. În ambele cazuri, Glover o achiziţie inspirată în distribuţia viitorului film, capabil să capteze entuziasmul băiețească a unui leu tânăr leu dornic să devină rege.

Donald Glover, a fost recent principalul subiect de pe prima pagină a ziarelor, mai ales pentru faptul că el va apărea alături de Alden Ehrenreich în viitorul film Star Wars: Han Solo. El va juca o versiune mai tânără a lui Billy Dee Williams, adică pe Lando Calrissian. Înainte de asta, o să-l vedem în rolul unui personaj misterios în Spider-Man: Homecoming.
James Earl Jones, nu credem că mai are nevoie de prezentare. Actorul legendar, care a câștigat un Oscar onorific în 2012, este cel mai bine cunoscut pentru vocea iconicului personaj negativ Darth Vader, în original trilogia Star Wars și anul trecut în noul Rogue One. Dar, o altă generație a crescut cu vocea lui profundă din animaţia originală The Lion King, interpretându-l pe falnicul leu Mufasa, cel care îi explică lui Simba, cercul vieții.

Viitorul film de lung metraj The Lion King, nu are încă stabilită o dată de lansare. Cu toate astea, anul acesta, vom vedea cel puțin o adaptare live-action de la Disney, cu remake-ul ce va ajunge în cinematografe luna viitoare: Frumoasa și Bestia.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.