TDFN_RO_The_Fate_Of_The_Furious_Trailer_Nou_Superbowl

Noul Trailer THE FATE OF THE FURIOUS Ridică Miza Şi Ne Oferă Multă Acţiune

Noul Trailer THE FATE OF THE FURIOUS Ridică Miza Şi Ne Oferă Multă Acţiune în timp ce gaşca vânează personajul lui Vin Diesel.

Anticiparea pentru filmul cu numărul 8 al francizei Fast And Furious, începe să devină exagerat de mare. Pentru a reuşi să menţină nivelul de adrenalină şi acţiune, producătorii împreună cu Vin Diesel, au adus în distribuţia noului film chiar și fețe noi. Câştigătoarea unui Oscar, Charlize Theron, în rolul unui personaj negativ, pe fiul lui Clint Eastwood, Scott Eastwood și pe veterana Helen Mirren.

F. Gary Gray (Straight Out Of Compton), este regizorul noilor aventuri, iar lucrurile nici că nu puteau arăta mai bine pentru această franciză longevivă de succes. Se zvoneşte de ceva vreme că The Fate Of The Furious (Furious 8), ar fi începutul unei trilogii de acțiune ce va concluziona cu un număr de zece filme.
Dar, faptul că noul film nu are în titlul său un număr, s-ar putea să indice o extindere a francizei şi NU un final.
Noul trailer, demonstrează că există noi metode de a ne lăsa cu gura căscată.
Noi cascadorii cu mașini, un submarin, tancuri, şi o revoltă din închisoare. Şi evident, totul este pus în balanţă, atunci când Dom, este sedus de partea întunecată. Trecerea lui Dom în afara legii, este un twist dinamic și interesant. Fimul pare să păstreze mizele emoționale ridicate, în timp ce încă îşi menţine rădăcinile. De la mașini superbe, explozii fantastice și multe acte care sfidează fizica.

În The Fate Of The Furious, Dom și Letty sunt în luna de miere iar Brian și Mia s-au retras. Acum că restul echipajului a fost exonerat, echipa a găsit aparent o viață normală. Dar, o femeie misterioasă, îl atrage pe Dom în lumea crimei din care pare că nu poate scăpa. Gaşca se va confrunta cu încercări ce le vor testa legăturile strânse, mai mult ca oricând. De pe malurile Cubei și până pe străzile din New York, forța noastră de elită, va face un zigzag pe tot globul pentru a opri un anarhist ce este gata să declanșeze haosul.
În film, mai joacă Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges „Ludacris”, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky, Kurt Russell, Scott Eastwood, și Helen Mirren.

The Fate Of The Furious, va ajunge în cinematografe pe 14 Aprilie 2017.

Poster The Fate Of The Furious

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.