tdfn_ro_escape_plan_2_sylvester_stallone_dave_bautista

DAVE BAUTISTA Va Juca Alături De SYLVESTER STALLONE În ESCAPE PLAN 2

DAVE BAUTISTA Va Juca Alături De SYLVESTER STALLONE În ESCAPE PLAN 2 continuarea ce îl va aduce din nou în prim plan pe expertul în evadări Ray Breslin, interpretat de Sylvester Stallone.

A fost o surpriză pentru multă lume atunci când am aflatSylvester Stallone, are de gând să revină într-un sequel pentru filmul Escape Plan. Spunem surpriză pentru că thriller-ul regizorului Mikael Håfström, a avut performanțe scăzute în Statele Unite, cu încasări de aproximativ 25 milioane dolari. Totuşi, Escape Plan, a încasat peste 100 de milioane de dolari în restul lumii, asta fiind de ajuns pentru a declara filmul un hit internaţional. Iar suma totală a fost de ajuns pentru a-l aduce înapoi pe expertul în evadări Ray Breslin (Sylvester Stallone), pentru o nouă rundă.
Dar pentru a realiza o continuare, Stallone, are nevoie de un partener pe măsură. Acesta este Dave Bautista, cel cu care va face echipă pentru a scăpa din închisoare. Evident, povestea nu va fi foarte diferită faţă de primul film cu Stallone şi Arnold Schwarzenegger. Breslin, un om a cărui sarcină este de a evada din închisori de maximă siguranţă pentru a dezvălui defectele de securitate ale acestora, va fi din noul trădat.

Escape Plan: Sylvester Stallone si Arnold SchwarzeneggerDave Bautista va juca alături de Sylvester Stallone în Escape Plan 2
Arnold Schwarzenegger, şi-a adus farmecul în primul film. Dar, din câte se pare, fostul guvernator al Californiei nu va mai reveni în această continuare. Fapt ce este o mică dezamăgire, deoarece el a fost partea cea mai plăcută a planului de evadare. Totuşi, regizorul Steven C. Miller (Marauders), are un nou actor carismatic ce ar putea interpreta la fel de bine rolul unui partener amuzant pentru personajul lui Sylvester Stallone. Nu se ştie deocamdată da Amy Ryan sau Curtis „50 Cent” Jackson se vor întoarce în distribuţia lui Escape Plan 2. Filmul, îşi va începe producţia cândva în această primăvară în Atlanta, cu un buget semnificativ mai mic decât primul film. În timp ce filmul regizorului Mikael Håfström, a costat aproape 50 milioane de dolari, bugetul lui Escape Plan 2, este de 20 de milioane de dolari. Scenaristul Miles Chapman și producătorii Mark Canton sunt din nou cei ce vor dicta direcţia filmului Escape Plan 2, care este o coproducţie China-S.U.A. Compania Leomus Pictures, cu sediul în Beijing, este co-finanțatoarea filmului.
În ceea ce îl priveşte pe Dave Bautista, acesta este pe bună dreptate foarte ocupat cu roluri de profil înalt. După performanța sa minunată din Gardienii Galaxiei, el a ajuns să joace chiar şi în filmul Bond şi a primit un rol în sequel-ul Blade Runner. Îl vom vedea curând în Gardienii Galaxy Vol 2.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.