TDFN__RO_Despicable_Me_3_Trailer

În Noul Trailer Pentru DESPICABLE ME 3, Gru Are Un Frate Geamăn Infam Numit Dru

În Noul Trailer Pentru DESPICABLE ME 3, Gru Are Un Frate Geamăn Infam Numit Dru care ne fascinează cu mult umor, muzică bună şi Minioni amuzanţi.

În timp ce vara este rezervată pentru blockbusterele de acțiune, vor exista şi câteva filme de animaţie prietenoase ce vor atrage atenția tuturor copiilor. Gru şi minionii săi adorabili, garantează succesul noului film al francizei, iar coloana sonoră fantastică şi confruntarea cu super-răufăcătorul Balthazar Bratt, fac deliciul noului trailer amuzant pentru Despicable Me 3. În al treilea film animat al francizei Despicable Me, Steve Carell, îşi reia rolul amuzant al lui Gru, care acum mult timp, și-a pierdut fratele geamăn: Dru, care arată exact ca Gru, cu excepția frizurii. Dar, aparenţele înşeală, şi Dru, este de fapt diferit în toate privințele. De data aceasta, Gru va se confrunta cu Balthazar Bratt (Trey Parker), un fost star pe vremea când era copil, care a ajuns să fie un super-răufăcător, ca urmare a anulării bruște a serialului în care el era star de televiziune, atunci când a ajuns la pubertate. Se pare că Dru, este doar o versiune mai exuberantă a lui Gru, complet cu părul blond, dar cu unele diferențe evidente în perspectivă, acum că Gru este mai mult un tip bun decât unul rău. Nu suntem siguri cum se potrivește Dru în schema generală a lucrurilor, dar suntem dispuşi să pariem că, după unele ciorovăieli cu fratele său, Gru trebuie să facă echipă pentru a face faţă unui alt personaj nou.

Așa cum am văzut în trailer anterior, creatorul South Park, Trey Parker, îşi aduce talentele vocale jucând personajul Balthazar Bratt, un nou personaj negativ, care este descris ca fiind cel mai redutabil adversar a lui Gru.
Despicable Me 3, este cu siguranţă filmul care va avea o coloană sonoră de excepţie, după cum arată primul trailer de mai jos. Iar dacă vă întrebaţi cam cât de mulți bani, au făcut filmele anterioare pentru a justifica un al treilea film. Ei bine, vă spunem noi: amândouă filmele au adunat un brut de peste 2,5 miliarde $ la nivel mondial. Imaginaţi-vă doar cantitatea de mărfuri ce a fost lansată odată cu lansarea filmului Minions.
Despicable Me 3, ne oferă şi revenirea lui Kristen Wiig, în rolul iubitei lui Gru, Lucy, nouă descoperită dragoste, precum și cele trei fetele adorabile ale sale, Margo (Miranda Cosgrove), Edith (Dana Gaier) şi Agnes (Nev Scharrel).

Despicable Me 3 Poster
Regizat de Pierre Coffin și Kyle Balda, co-regizat de Eric Guillon și scris de Cinco Paul şi Ken Daurio, animaţia Despicable Me 3, va fi lansată în cinematografe pe 30 Iunie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.