TDFN_RO_Justice_League_2017_Trailer_Complet_Extins

Noul Trailer Epic Pentru JUSTICE LEAGUE Dezlănţuie Adevărata Putere A Super Echipei DC

Noul Trailer Epic Pentru JUSTICE LEAGUE Dezlănţuie Adevărata Putere A Super Echipei DC într-un val de postere noi și imagini fantastice din film.

Alimentat de credința sa în umanitate și inspirat de actul altruist al lui Superman, Bruce Wayne, cere ajutorul unor aliaţi puternici, pentru a se confrunta cu un inamic inimaginabil. Batman şi Wonder Woman, lucrează rapid pentru a găsi și a recruta o echipă de oameni cu puteri anormale, totul în numele umanităţii, care este pe cale să înfrunte o amenințare fară precedent. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg şi The Flash, formează JUSTICE LEAGUE, o iniţiativă ce trebuie să salveze planeta de un atac de proporții catastrofale. Zack Snyder este din nou regizorul care ne fascinează cu imaginaţia sa bogată ce aduce pe marele ecran, cei mai puternici super-eroi DC Comics, împreună ca o echipă pentru prima dată pe marele ecran. Deși Superman (Henry Cavill), este încă în pământ, știm că la un moment dat, el va fi din nou alături de restul echipei.

Justice League: The Flash, Batman si Wonder Woman Justice League United
Între timp, Batman (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), The Flash (Ezra Miller) și Cyborg (Ray Fisher) sunt lăsaţi să se confrunte cu amenințări inimaginabile de care trebuie să salveze lumea. În mod clar, cei de la Warner Bros Pictures și DC Entertainment, încearcă să ne arate că acest film va fi unul epic şi în acelaşi timp puternic. Iar pentru a ne demonstra că nu totul este chiar aşa de întunecat în Universul DC, filmul Wonder Woman pare a fi un loc luminos în această vară. Iar noul trailer Justice League, ne dă speranța că Universul DC Extins poate avea succes în continuare. Cel puțin știm că regizorul Zack Snyder va oferi o acțiune uluitoare, iar când ai de a face cu o echipă de supereroi, e o veste bună. Să sperăm că povestea ne va oferi ceva mai interesant decât cea din Batman v Superman: Dawn of Justice. Dacă eşti unul dintre acei fani care au fost mulţumiţi de prestaţia super-eroiilor din ultimul film al regizorului, atunci nu ar trebui să fi prea îngrijorat, ci din potrivă.

Regizat de Zack Snyder, producţia Justice League, îi reuneşte pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman) și Gal Gadot (Wonder Woman), ce vor avea parte de noii veniţi Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash) și Ray Fisher (Cyborg). În filme mai joacă J.K. Simmons, Willem Dafoe şi Amber Heard.
Justice League, ajunge în cinematografe pe 17 Noiembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.