TDFN_RO_Game_Of_Thrones_Teaser_Sezonul_7_Teaser_2

Noul Trailer Pentru URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7 Ne Tachinează Cu O Confruntare Epică

Noul Trailer Pentru URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7 Ne Tachinează Cu O Confruntare Epică între principalii jucători pentru Tronul de Fier.

În timp ce încă nu am văzut imagini concrete despre conflictul real al viitorului sezonul, noul trailer pentru serialul HBO, Urzeala Tronurilor, ne tachinează cu imagini şi cadre ce scot în evidenţă principalii jucători pentru putere din Westeros. Nici o lipsă de respect pentru oameni ca Arya sau Brienne, dar Jon Snow, deţine o armată, iar Daenerys este ea însăşi o armată, ca să nu mai punem la socoteală flota cu care navighează şi evident, dragoni.
Cersei controlează Debarcaderul Regelui după ce efectiv şi-a distrus toți dușmanii. Desigur, așa cum ne amintește şi acest trailer, toate aceste confruntări, pălesc în comparație cu Night King, liderul hordelor de zombi de gheaţă, cel care poate reînvia instantaneu pe oricine pentru a-l transforma într-un aliat fără minte, însetat de sânge.
Va fi foarte interesant de văzut modul în care aceste personaje principale, Jon, Daenerys și Cersei, ce au fost prezentate separat pe tot parcursul serialului, îşi vor reconstrui strategiile în faţă ameninţării reale din Nord. Iar cu această ocazie, cei de la HBO, ne reamintesc că Urzeala Tronurilor, ajunge la sfârșitul jocului. În timp ce așteptările sunt exagerat de mari pentru aceste două sezoane finale, avem încredere în David Benioff și D.B. Weiss.

Daenerys Targaryen: Urzeala Tronurilor Sezonul 7Deocamdată, ne bucurăm de tachinarea cu care ne încântă cei de la HBO. Suntem de asemenea curioşi să vedem cum vor promova cei de la HBO sezonul ce urmează. Aceasta este prima dată când noi episoade vor fi difuzate în timpul convenţiei Comic-Con, așa că nu ne-ar surprinde dacă producătorii serialului vor lăsa publicul prezent la convenţie să vadă ceea ce va urma.
Şi ne întrebam dacă celelalte personaje vor primi şi ele un promo pentru acest sezon, sau accentul vă rămâne doar pe cei care au o şansă serioasă la Tronul de Fier. Desigur, Cersei, îl deţine deja, şi suntem siguri că va lupta crunt pentru a-l păstra, mai ales că toți copiii ei sunt acum morți, iar ea nu are nimic de pierdut.
Ne aşteaptă câteva confruntări majore în timp ce toată povestea începe să semene cu un adevărat Cântec De Gheață Şi Foc.
Urzeala Tronurilor Sezonul 7, va avea premiera pe data de 16 Iulie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.