TDFN_RO_Tomb_Rider_2018_Alicia_Vikander_Primele_Imagini_Oficiale

Primele Imagini Oficiale Cu ALICIA VIKANDER În Noul Film TOMB RAIDER

Primele Imagini Oficiale Cu ALICIA VIKANDER În Noul Film TOMB RAIDER din 2018, scot la iveală un cu totul alt film decât cel în care a jucat Angelina Jolie.

Filmările pentru viitorul film Tomb Rider, sunt în curs de desfășurare, iar primele imagini oficiale, au apărut on-line. Alicia Vikander, este cea care deţine rolul principal în filmul regizorului Roar Uthaug (The Wave). Acest nou film, se va depărta cumva de filmele în care Angelina Jolie deţinea rolul principal. Noul film, Tomb Rider, va avea un concept ce este mai aproape de reboot-ul francizei jocului video din 2013, care este de asemenea intitulat „Tomb Raider“. Filmul va continua povestea chiar şi în conformitate cu continuarea acestui joc, Rise Of The Tomb Raider din 2015. În afară de acest lucru și de noile imagini lansate ieri, nu ştim prea multe detalii. Totuşi, nou film pare să aibă menirea de a evoca miza curajoasă a personajului principal şi pericolele de viață și de moarte prin care ea trece, evocate de recentele jocuri video.Tomb Raider: Alicia Vikander în primele imagini oficiale. Tomb Raider: Alicia Vikander în primele imagini oficiale.Tomb Raider: Alicia Vikander în primele imagini oficiale.
Conform celor de la Vanity Fair, care i-au luat lui Alicia Vikander un interviu, povestea din Tomb Rider 2018, spune că:
„Şapte ani după dispariția tatălui ei, la vârstă de 21 de ani, Lara Croft, refuza să ia frâiele imperiului corporatist moştenit, de afaceri la nivel mondial, în timp ce lucrează ca curier pe bicicletă în Londra, pentru a-şi termina cursuri de colegiu. În cele din urmă Lara devine inspirată să investigheze dispariția tatălui ei și călătorește la ultimul loc unde acesta a fost văzut: un mormânt pe o insulă în largul coastelor Japoniei”.

Această descriere, este cu adevărat în conformitate cu cel mai recent joc Tomb Raider. Iar noul film, are o șansă serioasă de a fi o producţie solidă realizată după un joc video. Să sperăm că nu se va împotmoli în alte mitologii Sci-Fi. Tomb Raider, este doar o simplă poveste despre o femeie tânără ce ajunge într-o aventură, nu există nici un motiv ca acest film să nu poată avea succes atâta timp cât păstrează lucrurile simple și distractive.

Imagine din jocul Rise Of The Tomb RaiderImagine din jocul Rise Of The Tomb Raider
Tomb Raider, va ajunge în cinematografe prin 16 Martie 2018 și mai are în distribuţie actori ca Dominic West, Walton Goggins, și Daniel Wu.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.