tdfn-ro-thor-3-ragnarok-primele-imagini-oficiale

Primele Imagini Din THOR 3 RAGNAROK Dezvăluie O Nouă Frizură Pentru Zeul Tunetului

Primele Imagini Din THOR 3 RAGNAROK Dezvăluie O Nouă Frizură Pentru Zeul Tunetului, armura personajului Hela interpretată de Cate Blachett şi prima imagine cu Jeff Goldbum.

Împreună cu coperta celor de la EW, dedicată filmului, care ne arată noua tunsoare a lui Thor, în continuarea Ragnarok, au fost prezentate şi primele imagini din film. Taika Waititi, regizează cel de al treilea film Thor, iar în timp ce filmele anterioare au fost până acum un fel de copil vitreg al Universului Cinematic ​​Marvel, toate semnele indică că Thor: Ragnarok, ar putea fi unul dintre cele mai bune filme Marvel.

Mai întâi de toate, de două ori laureata cu Premiului Oscar, actriţa Cate Blanchett, joacă rolul personajului negativ HeLa, zeița Morții care a fost închisă timp de milenii. Un singur lucru e clar: nu există nici o îndoială că ea ne va oferi o performanță demnă de personajul pe care îl interpretează. Apoi, există Jeff Goldblum, într-o foarte colorată armură, în rolul lui Grandmaster, unul dintre bătrânii Universului. În concluzie, oare cine nu ar vrea să-i vadă pe cei doi în acţiune?!

Ceea ce este mai izbitor la aceste imagini, este modul în care aceste imagini sunt pline de culoare. Regizorul Taika Waititi, promite să aducă mult umor și multă căldură în Universul Marvel, un lucru care nu ar părea chiar atât de ciudat pentru personajul Thor. În timp ce celălalt blockbuster Marvel de anul acesta, Gardienii Galaxy Vol. 2, arată foarte bine, acesta este filmul cu supereroi de care suntem foarte entuziasmaţi.
În Thor: Ragnarok, va apărea şi Mark Ruffalo în rolul lui Bruce Banner, Tom Hiddleston ca Loki, și Tessa Thompson ca eroina Valkyrie.
În film mai joacă şi Anthony Hopkins şi Idris Elba.
Thor: Ragnarok, va ajunge în cinematografe pe 3 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.