TDFN_RO_Death_Note_2017_Primul_Trailer

Primul Trailer Pentru Filmul DEATH NOTE Adaptarea Populară A Seriei Manga

Primul Trailer Pentru Filmul DEATH NOTE Adaptarea Populară A Seriei Manga despre un tânăr ce începe o cruciadă împotriva răului, cu ajutorul unui artefact puternic.

Bazat pe celebrul manga japonez scris de Tsugumi Ohba și Takeshi Obata, filmul Death Note, îl are în centrul atenţiei pe un elev de liceu (interpretat de Nat Wolff) care dă peste un notebook supranatural. El realizează că deține o mare super putere. Atunci când proprietarul scrie numele cuiva, acel cineva va muri. Intoxicat de noile sale abilități, tânărul începe să-i omoare pe cei pe care-i le consideră el nedemni de viață.
După ce a făcut filme de groază teribile, regizorul Adam Wingard trebuia să scoată un mare hit la boxoffice cu filmul de anul trecut Blair Witch, un film care nu a reușit să-şi găsească o audienţă . Cu toate acestea, succesul sau se pare că a fost amânat până în 2017, pentru că trailerul pentru noul său film Netflix, Death Note, se pare că va stârni ceva agitaţie.

Death Note: Nat Wolff Primul Trailer Death Note 2017
În trailer mai apare şi spiritul ameninţător Ryuk, care este interpretat de Willem Dafoe, a cărui voce demonică, este inconfundabilă. Titlul Death Note, este extrem de popular în Japonia, iar seria manga cu acelaşi nume, a inspirat o serie anime, filme live-action, un show live-action de televiziune, jocuri video, coloane sonore, și chiar și un musical transpus pe scenă. Deși este o poveste cult în altă parte, acest film va fi prima expunere în această poveste pentru mulți spectatori. De fapt, acest film ar fi prima vizionare a unui film făcut de Adam Wingard, un regizor care merită toată atenţia. Iar dacă primul trailer, nu dezvăluie prea multe, este un teaser cât se poate de intrigant. Premisă de bază este ştiută şi există tot felul de imagini apocaliptice. Este foarte interesant faptul că şi filmul regizorului David Ayer, cu Will Smith intitulat Bright, se va lansa pe Netflix. Suntem curioşi ce pot face aceşti doi regizori cu un buget mare pentru un adevărat blockbuster.

Filmul Death Note, se va lansa integral pe Netflix în 25 August.
La fel ca majoritatea celorlalte filme originale Netflix, Death Note nu va avea o lansare în cinematografe.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.