tdfn_ro_deadpool_2_teaser_trailer_ryan_reynolds

RYAN REYNOLDS Dezvăluie Un Teaser Trailer Amuzant Pentru DEADPOOL 2

RYAN REYNOLDS Dezvăluie Un Teaser Trailer Amuzant Pentru DEADPOOL 2 continuarea ce va avea acelaşi ton ironic ca şi primul film al supereroului cu gură spurcată.

Fanii francizei Marvel, s-au pregătit deja pentru câteva surprize majore odată cu lansarea din acest weekend al filmului Logan. James Mangold, extrapolează mitologia lui Wolverine, ecranizând povestea din „Old Man Logan” în filmul sau, care a primit deja unele dintre cele mai bune recenzii ale tuturor filmelor cu supereroi din trecut.

Ei bine, 20th Century Fox, s-a decis să ne șocheze puţin cu lansarea a ceea ce ar trebui să fie un teaser trailer pentru Deadpool 2, cu anumite amprente din filmul Logan. Şi ca să fim sinceri, trailerul este mai mult o parodie în toată regulă care ar putea participa la Saturday Night Live, în cazul în care s-au Deadpool ar găzdui emisiunea. Auzind strigătele unui om bătrân care este jefuit, Ryan Reynolds sare într-o cabină de telefon pentru a se schimba în costumul lui Deadpool. Având în fundal ​​tema principală clasică din filmul Superman, el are nevoie de mai mult timp decât ne-am aştepta.

Deadpool 2: Teaser Trailer cu Ryan Reynolds

Având în vedere rapiditatea cu care majoritatea supereroilor se schimba în armura de luptă, am spune că lui Deadpool, îi trebuie ceva vreme. Iar lucrurile nu se termină prea bine pentru omul jefuit. Există, de asemenea, puţină reclamă ascunsă pentru filmul Logan, ca o mișcare foarte inteligentă pentru franciza de ansamblu. Au existat unele zvonuri ciudate despre Deadpool 2, după ce regizorul Tim Miller, a renunţat să mai facă continuarea. Dar, după cum se vede, totul decurge conform planului pentru Deadpool 2. Imaginile din teaser, oferă fanilor câteva secvenţe din ceea ce ar putea fi şi un ton exact ca în primul film regizat de Miller. Și, după cum ne arată teaserul, mai avem un drum lung de parcurs înainte de vedea continuarea pe marele ecrane.
Deadpool 2, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 2 Martie, 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.